Syöpäsairaat nuoret rakastuvat elokuvassa, jonka nimikin on kaunis: Tähtiin kirjoitettu virhe

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Ava
Syöpäsairaat nuoret rakastuvat elokuvassa, jonka nimikin on kaunis: Tähtiin kirjoitettu virhe

Gus (Ansel Elgort) ja Hazel (Shailene Woodley) rakastuvat syöpäsairaiden tukiryhmässä herkässä Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvassa.

Pekka Eronen

Tähtiin kirjoitettu virhe

★★★★ John Greenin menestysromaaniin pohjautuvaa nuoruudenkuvausta voi haukkua nyyhkytarinaksi, mutta tosipaikan tullen se juhlii elämää. Shailene Woodley ja Ansel Elgort ovat Hazel ja Gus: kaksi nuorta syöpäsairaiden tukiryhmässä, joita sairauskokemuksen lisäksi yhdistää rehellisyys. Heille sopivaan, kursailemattomaan tapaan elokuvakin herkistyy. Hazelin suosikkikirjan myötä päästään reissaamaan Amsterdamiin. (USA 2014)

Ava sunnuntai 8.7. klo 21.00

Winter’s Bone

★★★★ Debra Granikin elokuvassa nuoruus on toisenlaista taistelua. Karusta perhetarinasta on scifi kaukana, mutta Jennifer Lawrence sai täydellistä valmennusta Nälkäpelin sankaritöihin. Ree Dolly joutuu 17-vuotiaana joutuu kantamaan vastuun koko perheestä, kun vanhemmista ei siihen ole. Keskilännen vuoriseuduilla kohdataan sitä pettynyttä kansaa, joka taannoin erehtyi panemaan toivonsa miljardööri Donald Trumpiin. (USA 2010)

Sub sunnuntai 8.7. klo 21.00

Härmä

★★★ Jo Tauno Palo karautti pohjalaistarinassa hevosella kuin lännenmies ikään. JP Siilin elokuva jatkaa samassa hengessä. Väkevien perustunteiden draamassa häjyt rellestävät lakeuksilla ja väkivalta kuristaa yhteisöä. Mikko Leppilampi yllättää tuliluontoisena Eskona, jonka kunnialle isäukon perintösuunnitelmat ja kilpakosinnat käyvät. Lauri Tiilikainen on kunnon veli Matti ja Pamela Tola asianmukaisen vaalea Aino. (Suomi 2012)

TV1 sunnuntai 8.7. klo 21.05


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio