Hopeaa Satakuntaan! – Huittisten tangotaituri Petri Kiiski lauloi Tangokuningas-kilpailun toiseksi

Krista Luoma / Ilkka
Hopeaa Satakuntaan! – Huittisten tangotaituri Petri Kiiski lauloi Tangokuningas-kilpailun toiseksi

Autotekniikan insinööri Petri Kiiski lauloi Seinäjoella tiensä tangokansan sydämiin.

Milla NurmiSeinäjoki

Huittislainen Petri Kiiski, 38, on sijoittunut toiseksi Tangokuningas 2018 -kilpailussa. Tuomaristo kuvaili Kiisken laulua muun muassa samettiääniseksi sekä nallemaiseksi.

Tangokruunua tavoitteli Seinäjoen Kisa-Areenalla kaikkiaan kuusi kuningasfinalistia. Voittajaksi kruunattiin lopulta espoolainen Jarno Kokko, 37.

Kiiski eteni torstai-illan pudotuspelissä aina superfinaaliin saakka, jossa hän taisteli kullasta Kokon kanssa. Ennakkosuosikin viittaa kantanut Tino Algren putosi jo aiemmin finaali-illan aikana.

Tangokuningatar valitaan lauantaina.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Virpi Piippo ja Petri Kiiski olivat parhaat laulajat. Toivottavasti lähtevät kiertueelle, kyllä tulisi väkeä paikalle. Kyllä kansa tietää.

  • Nimetön

    Tangofinaaliin pitäisi valita vain ensi kertaa osallistuvat .
    Petri Kiiski oli paras !
    Muutenkin tosi fiksu mies !

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio