Porilaista sisua armeija-realityssä: mukana Rita Niemi-Manninen, Tommy Oksa ja Mira Luoti

Armeijamaailmaan sijoittuvan reality-sarja Komppania Ketonen & Gustafsbergin toisella kaudella mukana on melkoisesti porilaista väriä.

Tommy Oksa ja puoliso Sandra Manner tammikuussa 2022 kotonaan Porissa. Vaunuissa nukkuu Alyssa-tytär.

13.3. 11:00

Kymmenen kilpailijan joukossa ovat aiemminkin tosi-tv-ohjelmissa nähdyt hyvinvointivalmentaja Rita Niemi-Manninen sekä palomies Tommy Oksa. Kumpikin on esiintynyt muun muassa Gladiaattorit-sarjassa. Samaten mukana on porilaissyntyinen musikaaleista, teatterista ja PMMP-yhtyeestä tuttu artisti Mira Luoti.

Komppania Ketonen & Gustafsbergin kilpailijat elävät armeijamaisissa olosuhteissa ja osallistuvat tietoa, taitoa ja kestävyyttä vaativaan koulutukseen, joka jäljittelee vaativaa sotilaskoulutusta.

Rita Nieni-Manninen tyttärensä Donnan kanssa kuntoiluhuoneessa perheen Lempäälän-kodissa. Kuva on marraskuulta 2021.

Edessä on ensin tiukka alokasjakso, jonka päätteeksi kaksi kilpailijaa kotiutetaan. Sen jälkeen kilpailijoita koulutetaan ja testataan, kunnes voittaja on selvillä.

Tähdet joutuvat muun muassa kohtaamaan pelkonsa lähitaistelutilanteessa ja virittämään fyysisen jaksamisensa äärimmilleen maastotehtävissä täydessä varustuksessa.

Ohjelman sotilaallisena asiantuntijana toimii Maanpuolustuskoulutus MPK.

Porilaissyntyinen muusikko ja näyttelijä Mira Luoti esiintyi viime kesänä Kirjurinluodon kesäteatterissa.

Muut toisen kauden kilpailijat ovat näyttelijä Vivi Wahlström, seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, tv-kasvo Ella Toivainen, mediapersoona Viki Konssi, hiihtolegenda Jari Isometsä, toimittaja Arttu Harkki ja vaikuttaja Kaarle Hurtig. Komppanian komentajina toimivat poliisin erikoisyksikkö Karhun kouluttajana vuosia työskennellyt Harri Gustafsberg ja palkittu näyttelijä-ohjaaja Kari Ketonen.

Komppania Ketonen & Gustafsberg nähdään TV5:llä ja discovery+:ssa keskiviikkoisin 5.4. alkaen.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut