Arttu Wiskari ja Mira Luoti ajelevat torirallia Kankaanpäässä Vain elämää-sarjassa – katso video

Artti Wiskari nimesi versionsa Abreun Music Ewerywhere -kappaleesta Kankaanpään toriksi.

Arttu Wiskari teki tuoreimmalla Vain elämää -kaudella kappaleen Kankaanpään torirallista.

6.10.2021 16:31

Arttu Wiskari esittää Vain elämää -ohjelmassa version Abreun englanninkielisestä kappaleesta, joka on tuunattu kokonaan uudenlaiseksi suomenkieliseksi bilebiisiksi.

”Halusin sellaisen biisin, jossa oli kova meininki ja sellainen teksti, mitä voitaisiin ehkä vähän wiskarisoida. Tämä on Music Everywhere”, Arttu Wiskari paljastaa.

Arttu on vaihtanut kappaleen nimeksi Kankaanpään tori. Ennen lavalle astumissa artisti tekee bäkkärillä täydellisen muodonmuutoksen: mies on värjännyt tukkansa kirkkaanpinkiksi ja pukeutunut räikeän neonvärisiin vaatteisiin ja aurinkolaseihin.

Satulinnan bändin sijaan lavalle astelee leikkisästi Sound of LERS. Kaikkein suurin yllätys on kuitenkin lavalle saapuva vieraileva artisti Mira Luoti. Tähti saapuu paikalle Artun tyyliin neonvärisessä sporttiasussa.

Abreu kiljuu riemastuneena ja ällistyneenä, kun uusi biisi lähtee pauhaamaan. Versiossa popitetaan musiikkia autossa ympäri Kankaanpään toria ja pidetään naapuritkin hereillä 2000-luvun eurodancen hengessä.

Kesken biisin lavalle säntää kaksi lisätanssijaa, joista toinen on Abreun oma keikkatanssija.

”Tämä on ensimmäinen kerta ikinä, kun mä en oikeasti tiedä, mitä sanon. Tämä oli jotain niin sairasta, mä en ikinä parane tästä sairaudesta! Mitä just tapahtui”, Abreu huudahtaa.

”Mä tiedän, että sä oot nero, mutta en mä tiennyt, että sä oot noin nero. Tämä kokonaisuus on niin ihanan kornia, junttia, mahtavaa, hipsteriä ja cool samaan aikaan, mä en kestä.”

”En tiennyt, pitäisikö mun itkeä vai nauraa, huusin myös aika paljon, lähtee ääni. Samalla se liikutti mua jollain vitun oudolla tavalla”, Abreu nauraa.

Satakunnan Kansa ja Nelonen kuuluvat molemmat Sanoma-konserniin.

Vain elämää -ohjelman 12. kauden jaksot Nelosella ja Ruudussa perjantaisin kello 20. #vainelämää

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut