Tangokuningatar Eija Kantola mukana Selviytyjät -tv-kisan viidennellä kaudella - yksi asia huolettaa jo etukäteen - Viihde - Satakunnan Kansa

Tangokuningatar Eija Kantola mukana Selviytyjät -tv-kisan viidennellä kaudella - yksi asia huolettaa jo etukäteen

Uusi Selviytyjät Suomi -kausi kuvataan Karibialla Dominikaanisessa tasavallassa.

Vuoden 1992 tangokuningatar Eija Kantola kisaa Karbian Survivor Suomi -tv-kisassa

12.4. 10:37

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuva tv-sarja Selviytyjät Suomi saa jatkoa Karibian rannikolla.

Parhaillaan televisiossa nähtävällä kaudella kisataan vielä karuissa oloissa pohjolassa, mutta uusin tv-kilpailu käydään Karibian rannikolla.

Myös uudella kaudella voitosta kisaa 16 julkisuudesta tunnettua henkilöä.

Viidennen kauden kuvaukset alkavat lähipäivinä.

Seuraavat kilpailijat lähtivät 12. huhtikuuta kohti Karibiaa, Dominikaaniseen tasavaltaan: muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko ja malli Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola, esiintyjä ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen ja ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen.

Kilpailijoista suuri osa on osallistunut jo aiemminkin erilaisiin reality-kisoihin. Euralaislähtöiselle tangokuningatarelle Eija Kantola tv-kisa on uusi aluevaltaus. Näin Kantolaa, 55, kuvataan pressitiedotteessa:

”Eija Kantola on legendaarinen iskelmälaulaja ja yrittäjä, joka on keikkaillut ympäri Suomen jo kolmen vuosikymmenen ajan. Eija on hyvässä fyysisessä kunnossa, ja hän pelaa aktiivisesti lentopalloa, jalkapalloa ja sählyä.

Eija ottaa tulevan haasteen rauhallisesti vastaan ja kuvailee itseään äitihahmoksi, jolle on tärkeää, että kaikilla on hyvä olla. Hän uskoo kestävänsä pelin henkisen puolen hyvin, mutta on huolissaan niukasta ravinnosta ja kisoista, joissa otellaan nuorempia vastaan.

Eijan taktiikka on mennä muiden mukana, mutta samalla katsoa oman etunsa perään. Hän ei aio puuttua leirissä pikkuaisoihin, vaan tuo mielipiteensä julki vasta, kun katsoo asian ratkaisevaksi heimon kannalta.”.

Satakunnan Kansa ja Nelonen kuuluvat Sanoma Media Finland konserniin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: