Tv-kasvo ja pienen tytön isä Aki Manninen varoittaa nuoria julkisuuden kiroista: ”En olisi sekuntiakaan julkisuudessa, jos se ei toisi leipää pöytään” - Viihde - Satakunnan Kansa

Vajaan kahden vuoden ikäinen Donna-tytär on isänsä Aki Mannisen silmäterä. Lapset ja nuoret ovat lähellä Mannisen sydäntä ja hän haluaisi päästä tekemään oman tv-ohjelman kautta töitä syrjäytyneiden nuorten parissa.­

Tv-kasvo ja pienen tytön isä Aki Manninen varoittaa nuoria julkisuuden kiroista: ”En olisi sekuntiakaan julkisuudessa, jos se ei toisi leipää pöytään”

Suurin pudottaja -valmentaja Aki Manninen taistelee seuraavaksi nälkää ja vilua vastaan julkkisten Selviytyjät Suomi -tv-sarjassa. Hän rakastaa työtään, mutta vihaa julkisuutta. – Haaveilen tv-ohjelmasta, jossa voisin auttaa syrjäytyneitä nuoria.


11.2. 12:01

Kun hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, 45, lähti viime elokuussa Selviytyjät Suomi -tv-ohjelman kuvauksiin Ruotsin Lappiin, miehellä oli takanaan viiden viikon tiukka kuvausputki Suurin pudottaja Suomi -kuvauksissa.

– Ehdin olla kaksi päivää kotona ennen lähtöä Selviytyjiin. Olimme juuri muuttaneet perheen kanssa Porista Lempäälään ja vaimo jäi muuttolaatikkojen ja lapsen kanssa sinne keskenään. Pakka oli levällään kuin Tyny-Jussin virsikirja, Manninen muistelee.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?