Päivän leffapoiminnat: Jatkaako Simonin sydän sykettään? –Ranskalaisdraamassa vanhemmat joutuvat kovan paikan eteen - Viihde - Satakunnan Kansa

Päivän leffapoiminnat: Jatkaako Simonin sydän sykettään? –Ranskalaisdraamassa vanhemmat joutuvat kovan paikan eteen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta elokuvaa.

Simonin (Gabin Verdet, kesk.) vanhemmilla (Kool Shen ja Emmanuelle Seigner) on edessään vaikea päätös.

22.1.2021 7:00

Niin kauan kuin sydän lyö

★★★ Kaveri torkahtaa rattiin. Sitten aktiivisesta surffaajapoika Simonista elää enää vain sydän. Siitä tuleekin tarinan eräänlainen päähenkilö. Elinsiirto voisi pelastaa pariisilaisen muusikko Clairen (Anne Dorval) elämän, mutta mitä ajattelevat Simonin vanhemmat? Katell Quillévérén elokuva ottaa huomioon asian kaikki osapuolet, eikä Amerikan malliin ryöpsäytä koko saavillista tunteita valmiina katsojan niskaan. Ensiesitys. (Ranska 2016)

Yle Teema & Fem klo 21.15

K-9: P.I. -Kyttäkaksikko

★★ Monimutkaisen nimen taakse kätkeytyy todella mutkaton kyttäkomedia. James Belushi palasi kolmannen kerran huumepoliisi Thomasin rooliin ja susikoira Jerry Leen kaveriksi, kun aseellisen ryöstön oikeat syylliset pitää napata kiinni. Vaikka roolissa on uusi murre, ovat veljeilyt, veikeät elkeet ja pieruvitsit entisellään. Kunnianhimo on nuoskalumen lukemissa, mutta viikonlopun voisi kieltämättä vaivalloisemminkin aloittaa. (USA 2002)

TV5 klo 19.00

Fast & Furious 7

★★★ Vuoden 2001 Hurjapäistä startannut sarja kaahausleffoja sai kylkeensä julmasti ironisen raidan, kun alusta asti mukana ollut Paul Walker kuoli kesken filmausten – auto-onnettomuudessa. Siksi James Wanin ohjaaman jatko-osan ja kostotarinan lopussa lainehtii siirappi. Muutoin paketti autoja, stuntteja, taisteluja ja bikinimimmejä on viritetty niin tappiinsa, että katsoja saattaa unohtaa pureskella popcorninsa. Ensiesitys. (USA 2015)

Nelonen klo 23.25

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut