Menneisyyden salaisuuksia ja murhamysteeriä, mutta tarina ei tempaa mukaansa – uudesta kotimaisesta hotellisarjasta puuttuu imu - Viihde - Satakunnan Kansa

Menneisyyden salaisuuksia ja murhamysteeriä, mutta tarina ei tempaa mukaansa – uudesta kotimaisesta hotellisarjasta puuttuu imu

Hotel Swan Helsinki kertoo uudistuksen läpikäyneen hotellin henkilökunnasta ja asiakkaista. Oona Airola on uusi hotellinjohtaja Ella ja Eppu Salminen aulavirkailija Joonas.

20.2.2020 7:00

Hotel Swan Helsinki

☆☆☆ Odotukset ovat korkealla huippunäyttelijöiden tähdittämässä uudessa kotimaisessa sarjassa, mutta ne eivät aivan täyty.

Hotel Swan Helsingin konsepti muistuttaa sairaalasarjoja, kuten Sykettä, mutta nyt seurataan hotellin työntekijöitä johtoportaasta siivoojaan höystettynä asiakkaiden tarinoilla. Tähän kuvioon on sekoitettu vielä murhamysteerikin.

Hotellinjohtaja Ville Pajari (Turkka Mastomäki) katoaa äkisti ja löytyy murhattuna. Poliisitutkinnan edetessä alkaa vaikuttaa siltä, että yllättävän moni on saattanut haluta päästä karismaattisesta mutta ristiriitaisesta hotellinjohtajasta eroon.

Uusi neuvokas ja kunnianhimoinen hotellinjohtaja Ella Kallio (Oona Airola) yrittää epätoivoisesti pitää palvelutasoa ja henkilökunnan mielialaa korkealla traagisesta käänteestä huolimatta.

Henkilökavalkadi on laaja

Ensimmäinen jakso ei tempaa mukaansa, mutta jos antaa toisenkin mahdollisuuden, sarja muuttuu kelvolliseksi.

Henkilökavalkadi on laaja ja sekalainen: hotellin työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään, rikostutkijoita sekä asiakkaita. Melkein kaikkien taustalta ja menneisyydestä löytyy salaisuuksia.

Tarinat jäävät kuitenkin turhan hajanaisiksi, eikä niissä ole riittävästi imua.

Muutenkin meininki on hieman jäykkää ja jähmeää. Oikeastaan vain Lauri Tilkanen vaikuttaa olevan sinut hahmonsa kanssa. Ja siinä onkin yksi suuri syy katsoa sarja.

Roope Salminen esittää aloittelevaa rikostutkijaa. Hänen roolihahmonsa päätyö on kuulustella murhaepäiltyjä, joten katsojan mielessä syntyy väistämättä humoristinen mielleyhtymä Putoukseen, jossa hän haastattelee sketsihahmoja.

C More 20.2. alkaen ja MTV3 2.3. alkaen

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: