Cheek vie Jaren ja Jeren show'n – JP Siilin elokuva on pahasti levällään - Viihde - Satakunnan Kansa

Cheek vie Jaren ja Jeren show'n – JP Siilin elokuva on pahasti levällään

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Veljeni vartija kertoo Jare Tiihosen elämästä ja hänen suhteestaan kaksoisveli Jereen.

10.5.2019 7:48

Veljeni vartija

☆☆ JP Siilin Cheek-elokuva on pahasti levällään, mutta Antti Holma ahkeroi saumattomalla kaksoisroolillaan sille toisenkin arviotähden. Veljeni vartija on kertovinaan lahtelaisten kaksosveljesten Jare ja Jere Tiihosen tarinan. Kun sitten siirrytään menestyksen vuosiin, vie cv ja tuotesijoittelu tilan veljesasioilta. Egoräppiä puskevan tähden ja ”kaiken jakavien” veljesten ristiriidasta ei saada otetta lainkaan. Ensiesitys. (Suomi 2017)

Nelonen perjantai 10.5. klo 21.20

Musta ratsu

☆☆☆☆ Suomalaiset rakastavat altavastaajia, koska ovat niin usein olleet sellaisia itse. James Napier Robertsonin tosipohjainen elokuva tarjoaa sitä lajia vastakkaiselta puolelta maapalloa. Genesis Potini on koditon maorimies, joka saa shakista helpotusta niin oman mielensä kuin nuorisonkin ongelmiin. Cliff Curtis vakuuttaa roolissa jopa tämmöisen ruutulautojen tumpelon. Ensiesitys. (Uusi-Seelanti 2014)

Yle Teema & Fem perjantai 10.5. klo 21.00

Naapurit 2

☆☆☆ Ensimmäisessä Naapurit-komediassa Rose Byrnen ja Seth Rogenin vakiintunut pariskunta sai naapuriin mekkalaa pitävän yliopiston veljeskunnan. Odotukset eivät ole korkealla, kun porukka vaihtuu sisarkunnaksi, mutta tässä tapauksessa jatko-osa on alkuperäistä hilpeämpi. Chloë Grace Moretzin ja kumppaneiden kohdalla voi käyttää ysäritermiä girl power, mutta herjoissa jyllää ajan henki. Ensiesitys. (USA 2016)

TV5 perjantai 10.5. klo 21.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos