Länkkärissä ammutaan ja ratsastetaan, mutta sen henki haiskahtaa tuoreelta - Viihde - Satakunnan Kansa

Länkkärissä ammutaan ja ratsastetaan, mutta sen henki haiskahtaa tuoreelta

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Kodi Smit-McPhee lähtee etsimään rakastettuaan Slow Westissä apunaan Michael Fassbender.

17.8.2019 7:00

Slow West

☆☆☆☆ Sumua, jousikvartettia, ranskankielistä dialogia rakkaudesta: John Macleanin elokuva on länkkäri, jossa kyllä ratsastetaan ja ammutaan, mutta sen henki haiskahtaa tuoreelta. Kodi Smit-McPhee on skotlantilainen nuorukainen, joka etsii rakastettuaan syrjäisiltä korpimailta. Kaverina jännittävällä reissulla on Michael Fassbender, salaperäinen asesankari. Vastaan osuu myös Ben Mendelsohn. Ensiesitys. (Uusi-Seelanti 2015)

Yle Teema & Fem lauantai 17.8. klo 21.20

Yksin Marsissa

☆☆☆☆☆ Tänä kesänä on muisteltu ensimmäistä miehitettyä kuumatkaa 50 vuoden takaa. Silloin otettiin se kuuluisa iso askel ihmiskunnalle, mutta Ridley Scottin tieteisdraamassa otetaan se paljon pitempi. Matt Damon on astronautti, joka joutuu pärjäämään yksinään punaisen planeetan kamaralla. Perinteinen aution saaren seikkailu saa kiehtovan toisinnon kymmenien, satojen miljoonien kilometrien päässä Maasta. (USA 2015)

Sub lauantai 17.8. klo 21.00

Aidosti outoa

☆☆☆☆ Marc Forsterin elokuva panee ajattelemaan, millaisilla askelmerkeillä täällä itse kukin taapertaa. Onko vapaata tahtoa olemassa? Kaavakkeenkuivan verotarkastajan arki menee kummille jengoille, kun hän alkaa kuulla päässään kertojanäänen. Hän on hahmo jonkun muun kirjoittamassa tarinassa. Pökkelökomiikan konkari Will Ferrell yllättää hämmentyneenä miehenä. Maggie Gyllenhaal ja Emma Thompson liittyvät juoneen. (USA 2006)

TV2 lauantai 17.8. klo 22.30

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: