Intohimot ja perversiot kukkivat kartanossa - Viihde - Satakunnan Kansa

Intohimot ja perversiot kukkivat kartanossa – tarina on siirretty onnistuneesti Koreaan viktoriaanisesta Englannista

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Tae-ri Kim on Palvelijatar-trillerissä Sook-Hee. Elokuvassa kukkivat intohimot.

27.3.2019 7:00

Palvelijatar

☆☆☆☆☆ Kuka oikein viettelee kenet? Kuka pettää? Huijarikreivin, nuoren taskuvarkaan, perijättären ja vanhan sedän kuviossa totuudet ja tunteet kieppuvat härnäävästi. Park Chan-wook siirsi komeasti Sarah Watersin tarinan viktoriaanisesta Englannista 1930-luvun Koreaan, japanilaismiehityksen aikaan. Viimeisen päälle viilatuissa kuvissa kukkivat intohimot, perversiot ja vähän lämpimämmätkin kiintymykset. Ensiesitys. (Etelä-Korea 2016)

Yle Teema & Fem keskiviikko 27.3. klo 22.00

Pahan kukat

☆☆ Pariisissa ovat sireenit soineet ja liekit roihahdelleet jo ennen kuin keltaliivit vyöryivät kaduille. Antti J. Jokisen lähiöelokuva yrittää jotain vastaavaa suomalaisittain. Teennäiseltähän se – onneksi – tuntuu, vaikka kuvissa näyttävää rosoa onkin. Viljami Nojonen on salaherkkä punkkaripoika, jonka kotoa löytyvät isä (Eero Aho), äiti (Alma Pöysti) ja velipuoli (Jon ”Juno” Korhonen). Etäiseksi jää heistä itse kukin. (Suomi 2016)

Sub keskiviikko 27.3. klo 21.00

End of Watch – Poliisit

☆☆☆ Kauhuelokuvissa on jo turhan kauan leikitty dokumenttia. Käsikirjoittajana paremmin tuttu David Ayer sovelsi samaa konstia toimintajännäriin, ja kyllähän tosi-tv:n tyyli siihen rosoa tuokin. Jake Gyllenhaal ja Michael Peña herättävät puolestaan sympatiat losangelesilaisina poliiseina, jotka onnistuvat hermostuttamaan pahamaineisen meksikolaisen huumekartellin. Vielä kun itse tarinaan olisi keksitty jotain omaperäisempää. (USA 2012)

Hero keskiviikko 27.3. klo 21.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut