Paratiisisaaren Julia ja Romeo ovat järjestettyä avioliittoa pakeneva Wawa ja hänen rakastettunsa Dain - Viihde - Satakunnan Kansa

Paratiisisaaren Julia ja Romeo ovat järjestettyä avioliittoa pakeneva Wawa ja hänen rakastettunsa Dain

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Wawa (Marie Wawa) kieltäytyy järjestetystä avioliitosta. Pako rakastetun kanssa aiheuttaa sodan.

21.8.2019 7:59

Tanna

☆☆☆ Vanuatun Tanna-saarella elää yksi maailman viimeisistä heimoyhteisöistä. Romeon ja Julian asetelma toistuu tulivuoren juurella, kun nuori nainen (Marie Wawa) pakenee järjestettyä avioliittoa rakastettunsa (Mungau Dain) kanssa. Tositarina on kyllä yksinkertainen, mutta australialaisohjaajat Martin Butler ja Bentley Dean antavat saaren luonnon ja paikallisten esiintyjien puhutella läsnäolollaan. Ensiesitys. (Australia/Vanuatu 2017)

Yle Teema & Fem keskiviikko 21.8. klo 21.50

007 – Kun maailma ei riitä

☆☆☆ Michael Aptedin agenttiseikkailussa syöksytään, sukelletaan, räjäytellään ja lennellään monenmoisilla menopeleillä. Robert Carlylekin tekee sopivan pimeän konnaroolin. Kuinka elokuva voi silti tuntua vaisulta? Syytä on ainakin Pierce Brosnanissa, joka lupaavan alun jälkeen alkoi vaikuttaa haluttomalta superagentin rooliin. Denise Richards taas tuntuu ydintutkijana siltä, ettei oikein ymmärrä repliikkejään. (Britannia 1999)

Nelonen keskiviikko 21.8. klo 21.00

The Tourist

☆☆ Venetsia on kaunis kaupunki, mutta helteellä sen kanaalit voivat tuoksahtaa tunkkaiselta. Niin tekee tämä elokuvakin, joka sijoittaa kiipelinsä ja kuhertelunsa kelluvaan kaupunkiin. Ohjaaja Florian Henckel von Donnersmarckin taidot eivät riitä yhdistelemään jännitystä, romantiikkaa ja komediaa kuin Alfred Hitchcock aikoinaan, joten turisti Johnny Depp ja arvoituksellinen Angelina Jolie jäävät tyhjän päälle ryntäilemään. (USA 2010)

TV5 keskiviikko 21.8. klo 22.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos