Porilaislähtöinen viihteen monitoimimies Joonas Nordman saa oman talk show’n - Viihde - Satakunnan Kansa

Porilaislähtöinen viihteen monitoimimies Joonas Nordman saa oman talk show’n

Joonas Nordmanin uusi talk show alkaa MTV3:lla 28. maaliskuuta.

2.3.2020 9:16

Porilaislähtöinen televisioviihteen monitoimimies Joonas Nordman saa oman talk show’n. Joonas Nordman Show esitetään MTV3-kanavalla lauantai-iltaisin 28. maaliskuuta alkaen.

Viihteellinen ohjelma ammentaa aiheitaan kuluneen viikon suurimmista puheenaiheista ja ilmiöistä. MTV3 kuvailee ohjelmaa tiedotteessaan railakkaaksi sekoitukseksi Nordmanin henkilövetoista huumoria ja viikoittain vaihtuvia eturivin tähtivieraita, jotka Nordman haastaa aitoon ja välittömään keskusteluun, jossa heistä paljastuu myös jotain hauskaa ja yllättävää.

– Vaikka talk show -sanasta saattaa tulla mieleen tiukka ajankohtainen uutisohjelma tai vieraiden mieletön grilli, on ohjelma täysin päinvastaista. Ohjelmassa käsitellään viiltävän huumorin keinoin ajankohtaisia puheenaiheita ja ilmiöitä, Nordman kertoo tiedotteessa.

Nordman kutsuu jokaiseen lähetykseen kolme vierasta yhteiskunnan eri osa-alueilta.

– Vieraat pääsevät kertomaan ennenkuulumattomia tarinoita ja kokemuksia elämänsä sekä uransa varrelta. Osan vieraista haastan myös pieneen yllätystehtävään.

Nordman tunnetaan koomikkona, näyttelijänä, käsikirjoittajana ja ohjaajana. Hän on ollut mukana käsikirjoittamassa muun muassa Putousta ja Pelimiestä, ja osallistuu vahvasti myös uuden ohjelmansa käsikirjoitukseen.

Joonas Nordman Show'n tuottaa Yellow Film&TV, ja se esitetään MTV3:lla lauantaisin 28. maaliskuuta kello 21 alkaen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos