Kuka voittaa Scary Movietä katsellessa leffaviittausten bongauskisan? - Viihde - Satakunnan Kansa

Kuka voittaa Scary Movietä katsellessa leffaviittausten bongauskisan?

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Regina Hall, Shannon Elizabeth ja Anna Faris parodioivat suosittuja kauhuelokuvia Scary Movie -elokuvasarjan ensimmäisessä osassa

8.7.2019 7:00

Scary Movie

☆☆ Keenen Ivory Wayansin kauhuparodia ansaitsee toisen arviotähden siksi, että saataisiin jokin ero vieläkin huokeampiin jatko-osiin. Kai ne jonkin tarpeen täyttävät, sillä kassatuloja on tuupannut ovista ja ikkunoista. Ehkä tutun näköisten kohtausten ja puuduttavan kohelluksen sekoitus sopii kivasti sekalaiseen etko- ja jatkokäyttöön, äänekkään porukan kera. Jos sellaista on paikalla, sopii pitää leffaviittausten bongauskisat. (USA 2000)

Sub maanantai 8.7. klo 21.00

Ehdottomasti ehkä

☆☆☆ Koulussa kerrotaan seksistä sen verran, että kymmenvuotias Maya hoksaa kysyä isältään, kuinka sai alkunsa. Adam Brooks kypsytteli lapsen viattomasta kysymyksestä romanttisen komedian, jossa tytön oikeata äitiä arvuutellaan pikkuisen kuin dekkarissa. Elizabeth Banks, Isla Fisher ja Rachel Weisz ovat ihan värikkäitä ehdokkaita, mutta elokuva kuuluu Ryan Reynoldsille ja varsinkin hellyttävän sinnikkäälle Abigail Breslinille. (USA 2008)

TV5 maanantai 8.7. klo 21.00

Mies joka antoi

☆☆ Vanhemmuudesta on kyse myös Ken Scottin ohjaamassa komediassa, vaikkei varsinaisesti perhettä pidetäkään. David luovutti rahapulassa siittiöitä lapsettomuusklinikalle. Pari vuosikymmentä myöhemmin hän saa kuulla olevansa 533 lapsen biologinen isä. Se saattaisi olla paniikin paikka, mutta Vince Vaughn pitää silmät tuttuun tapaan puolitangossa. Vaisuksi jää huumorikin, mutta isyydestä on ihan lämmintäkin sanottavaa. (USA 2013)

Liv maanantai 8.7. klo 21.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: