Tänään televisiossa: Värikkäät peikot voittavat Viisutkin – musiikin tuotti Justin Tiberlake - Viihde - Satakunnan Kansa

Tänään televisiossa: Värikkäät peikot voittavat Viisutkin – musiikin tuotti Justin Tiberlake

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Trolls nähdään nyt ensimmäistä kertaa televisiossa.

25.5.2019 10:40

Trolls

☆☆☆ Tanskalaisen kalastajan Thomas Damin kehittämät peikkomaskotit ovat sitkeästi palanneet vuosikymmenestä toiseen. DreamWorksin animaatioseikkailu petasi trolleille jälleen yhden comebackin. Vaikka jättimäiset bergeniläiset peikot aiheuttavat huolta, sykkii elokuva onnea, iloa, vitsejä ja värejä niin, että euroviisulaisetkin kalpenevat. Diskonostalgiaa sykkivää musikkia tuotti Justin Timberlake. Ensiesitys. (USA 2016)

TV5 lauantai 25.5. klo 19.15

Unfriended

☆☆☆ Keljumpaa trollausta harrastetaan Leo Gabriadzen kauhujännärissä. Ajan hermolla elävässä – ja kuolevassa – tarinassa kuuden kaverin nettikeskusteluporukkaa vainotaan itsemurhaan päätyneen ystävän nimissä. Webbikamerakuvien ja kuvaruutujen voimalla se nostaa sykettä tehokkaasti, mutta kohti täyden elokuvaan minuutteja venytään vähän väkisin. Kun hätä on suurin, sorrutaan teinikauhun tavanomaisiin patentteihin. (USA 2014)

Kutonen lauantai 25.5. klo 21.00

Captain America: The Winter Soldier

☆☆☆☆ Anthony ja Joe Russon toimintaseikkailu on luja linkki Avengers-tarinoiden ketjussa. Salaliitto jyllää, mutta Kapteeni Amerikka (Chris Evans) ja Musta Leski (Scarlett Johansson) pitävät yhä vapaan maailman puolta. Supersankareiden pitkää oppimäärää ei vaadita. Jos tehosteiden, megapaukkujen ja muiden ihmemateriaalien kääntöpuolelle kurkistaa, löytää perinnetietoisen vakoojaseikkailun. (USA 2014)

Nelonen lauantai 25.5. klo 21.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut