Onko Tukholma jo turhankin tuttu? Ruotsi ja sen itärannikko yllättävät automatkalla! - Viihde - Satakunnan Kansa

Onko Tukholma jo turhankin tuttu? Lähde automatkalle Ruotsin itärannikolle ja ylläty – Kauniimpaa maisemaa kesäpäivän jäätelölle on vaikea löytää

Joskus hyvä matkakohde löytyy uskomattoman läheltä. Höga Kustenin alue Ruotsin itärannikolla kohoaa korkeuksiin ja tarjoaa automatkailijalle hyviä teitä, upeita maisemia ja helppoja luontoelämyksiä toisensa perään.

Höga Kustenin alue on kauttaaltaan kaunis, mutta pienen Bönhamnin tapaisten kalastajakylien idyllisimmät helmet löytyvät vasta meren rannasta pienimpien teiden päästä. Kauniimpaa maisemaa kesäpäivän jäätelölle on vaikea löytää.

2.8.2019 8:40

Taivas heijastuu pienen Judesjön-lammen peilityynestä pinnasta kuin sielu peilistä. Takana luonnon kauneutta ihmettelevät muutamat hoidetut haja-asutusalueen talot, kauempana siintävät metsäiset kukkulat.

Ruotsin Norrlannissa useimmat talot punaisia, niin myös bed and breakfast -majoitusta pihapiirissään pitävällä ja Netta ja Tommy Långströmillä. Postikorttimaisemassa ei ääniä juuri kuulu, ellei sellaisiksi lasketa Långströmien lampaiden lempeää määkinää.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos