Elämä yllättää improvisaatioryhmän - Viihde - Satakunnan Kansa

Elämä yllättää improvisaatioryhmän – ensiesitys tv:ssä ja kriitikko antaa täydet viisi tähteä

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Suositussa improvisaatioseurueessa ovat Keegan-Michael Key (alhaalla keskellä), Tami Sagher, Mike Birbiglia, Kate Mincucci, Chris Gethard ja Gillian Jacobs draamakomediassa Don't Think Twice.

23.7.2019 8:35

Don’t Think Twice

☆☆☆☆☆ Mainoksessa sanottiin, että yhteistyöllä se sujuu. Totta, mutta yhteistyötä tekevät yksilöt, joilla on kaikilla omat haaveensa. Mike Birbiglian draamakomedia on raikas kuin vuoripuro, kun se tarkkailee ryhmädynamiikkaa newyorkilaisessa improvisaatioseurueessa. Netflixin Love-sarjassa näyttelevä Gillian Jacobs lienee tutuin kasvo porukassa, joka saa lavalla kipinät sinkoilemaan. Silti oma läpimurto kiehtoo. Ensiesitys. (USA 2016)

TV5 tiistai 23.7. klo 21.00

007 – Timantit ovat ikuisia

☆☆ Australialainen George Lazenby töpötteli James Bondina niin vaisusti, että tuottajat houkuttelivat hätäratkaisuna Sean Conneryn takaisin superagentin hommiin. Jotain hätäistä ja pakotettua on Guy Hamiltonin ohjaamassa elokuvassakin, jossa salakuljetusjuoni rojahtaa Las Vegasin pelipöytien ääreen. Shirley Basseyn kajauttama tunnussävel kuuluu koko leffasarjan parhaimmistoon. Perikonna Blofield on Charles Gray. (Britannia 1974)

Nelonen tiistai 23.7. klo 21.00

Speaking of Sex

☆☆ Seksikomedia on vaikea laji, eikä siitä selvinnyt ohjaaja John McNaughtonkaan. Hyvä taikka huono maku ei ole tällä kertaa ongelma, mutta jankutus ja yliyrittäminen ovat. James Spader ja Lara Flynn Boyle ovat masennusterapeutti ja aviolittoneuvoja, jotka yrittävät ratkaista asiakaspariskunnan ongelmia. Pettämättömät Bill Murray ja Catherine O’Hara ottavat sentään juristin roolinsa suvereenisti haltuun. Olisipa niitä enemmän. (USA 2001)

Frii tiistai 23.7. klo 1.50

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos