Selviytyjät Suomi tulee taas – mukana Taina Ojaniemi (ent. Uppa, ent. Kolkkala) - Viihde - Satakunnan Kansa

Tässä ovat uudet Selviytyjät Suomi -kisaajat – viidakossa mukana muun muassa porilainen poliisi ja keihäänheittäjäkuuluisuus Taina Ojaniemi

Seuraavalla Selviytyjät-kaudella tavikset ottavat mittaa julkkiksista.

Taina Ojaniemi kuvattuna poliisin työtehtävissä.

14.5.2019 13:30

Koko kevään kiivaasti puhuttanut ja viime sunnuntaina finaaliin huipentunut Selviytyjät Suomi saa jatkoa jo ensi syksynä. Tällä kertaa viidakon valtijuudesta kisaavat sekä julkkikset että tavikset.

Aikaisemmin keväällä julkaistiin valtavaa suosiota kerännyt haku, jossa kuka tahansa pääsi hakemaan mukaan Selviytyjiin. Hakemuksia tuli huimat yli 5 000, joista mukaan on nyt siivilöity kahdeksan erilaista kilpailijaa.

Mukana ovat: Ärsyttäjäksi itseään kuvaileva ja omaa vaatemerkkiä luotsaava Janne Karjala Oulusta, jääkiekkokaukalosta ja Miss Helsinki -kisasta tuttu lääketieteen opiskelija Viivi Vaattovaara, tarkkuusammuntaa ja metsästystä harrastava karskinkomea Kai Fagerlund Vantaalta, tunnetun nuortenvaateketjun toimitusjohtajana työskentelevä ja syntyperältään puoliksi intialainen Inga Chaudhary Espoosta, pitkän uran finanssialalla tehnyt ja erätaidoillaan briljeeraava Kimmo Nupponen Lahdesta, vierumäkeläinen oikeuslääketieteen erikoislääkäri ja lakimies Anu Toikka, omien sanojensa mukaan ihmisten paheksumista harrastava euroviisufani Kasperi Kauppinen sekä rempseä ja suorapuheinen savolaisvahvistus Nora Kuitunen.

Tätä joukkoa lähtee haastamaan joukko julkisuudesta tuttuja kilpailijoita:

Muusikko Tommi Läntinen, ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi, ex-pikajuoksija ja valmentaja Markus Pöyhönen, muusikko ja Tiktak-yhtyeen solisti Petra Gargano, vloggaaja ja räppäri Arttu Lindeman, radiojuontaja Alma Hätönen, Sohvaperunoista tuttu partasuu Juhani Koskinen, sekä ex-keihäänheittäjä ja poliisi Taina Ojaniemi (o.s. Uppa).

Sara Sieppi rakastaa lämpöä ja aurinkoa, mutta miten hän pärjää viidakon alkeellisissa oloissa?

Arttu Lindeman on tulevan kauden tube-tähti.

"Tunnetut ja tuntemattomat" kilpailevat kisan aluksi omina heimoinaan, mutta kuten Selviytyjissä on aiemminkin nähty, heimojen sekoittuminen ei ole tavatonta.

Selviytyjät Suomi -kilpailun juontaa tuttuun tapaan Juuso Mäkilähde.

Kilpailijat lähtivät jännittynein mielin matkaan jo toista viikkoa sitten, joten kilpailu on jo täydessä käynnissä. Ohjelmaa kuvataan Filippiineillä koko toukokuun ajan, ja voittaja kuittaa itselleen 30 000 euroa.

Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa syyskuussa.

Petra Gargano saattaa vaikka laulaa luikauttaa kisojen tiimellyksessä.

Miten kovassa kunnossa on Markus Pöyhönen? Ja osaako hän juonia?

Tommi Läntisen punainen tukka sidotaan Selviytyjät-huivilla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: