Surut pois Ranskan pääkaupungissa, kun kirjastonhoitajan oppaaksi osuu koditon heppu - Viihde - Satakunnan Kansa

Surut pois Ranskan pääkaupungissa, kun kirjastonhoitajan oppaaksi osuu koditon heppu

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Fiona (Fiona Gordon) matkustaa Pariisiin etsimään tätiään Paljain jaloin Pariisissa -komediassa.

6.12.2019 7:00

Paljain jaloin Pariisissa

☆☆☆ Samaan aikaan, kun presidentinlinnassa kauhotaan viimeisiä tippoja boolimaljan pohjalta, ottaa kanadalainen kirjastonhoitaja Fiona kesäistä Pariisia haltuun. Ainakin katutaso tulee tutuksi, kun oppaana toimii koditon heppu nimeltä Dom. Fiona Gordon ja Dominique Abel vastasivat pääroolien lisäksi myös ohjauksesta, josta ei hupsutusta ja klovneriaa puutu. Vanhaa tätiä esittää uuden aallon konkari Emmanuelle Riva. (Ranska 2016)

Yle Teema & Fem perjantai 6.12. klo 21.00

Krampus

☆☆☆ Vanhan ajan Suomessa ei tuttu, punakka Coca-Cola -pukki suinkaan kierrellyt talosta taloon viihde-elektroniikkaa jakamassa ja hou-houta huutelemassa. Hänen sijastaan pimeä nuuttipukki kolusi kylillä ja kärtti aikuisilta viinaksia, minkä lasten pelottelulta ehti. Samaa maata on alppiseudun tymäkkä musta paholaishahmo Krampus, joka Michael Doughertyn kauhukomediassa kohottelee amerikkalaisten joulumieltä – taikka -stressiä. (USA 2015)

TV5 perjantai 6.12. klo 21.00

Joe

☆☆☆☆ David Gordon Geen löysi elokuvaansa amatööri Gary Poulterin, jolle renttumaisen isän rooli oli omakohtainen. Vakuuttavan ankea tulkinta se onkin, mutta tuli hintakin korkeaksi, kun Poulter löytyi hukkuneena ennen elokuvan ensi-iltaa. Siksikin on tärkeätä, että nuori Tye Sheridan ponnistelee nuoren Garyn roolissa valoa kohti. Omaa kasvuaan käy läpi myös metsuri Joe, jonka roolissa Nicolas Cage teki parhaan roolinsa vuosiin. (USA 2013)

MTV3 perjantai 6.12. klo 22.30

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos