Tv-arvio: Rikosetsivä Harry Ambrose näkee taas pimeälle puolelle - Viihde - Satakunnan Kansa

Tv-arvio: Rikosetsivä Harry Ambrose näkee taas pimeälle puolelle – Syntisen kolmas kausi alkaa lupaavasti

Oman menneisyytensä kanssa kamppaileva poliisietsivä Harry Ambrose tutkii sarjan kolmannella kaudella uransa vaarallisinta juttua.

20.3.2020 7:00

Syntinen

☆☆☆☆ Nyt on Yle hienosti etunenässä. Syntisen kolmas kausi esitetään TV1:ssä ja Areenassa tuoreeltaan. Sarjan kotimaassa Yhdysvalloissakin sarja on vasta käynnissä ja suoratoistopalvelu Netflixiin sarja on tulossa vasta myöhemmin keväällä.

Ensimmäinen tuotantokausi, jossa selviteltiin, miksi perheenäiti aivan äkillisesti tappoi uimarannalla miehen, oli loistava. Kiitos siitä menee pääosaan esittäneen Jessica Bielille, joka nyt on ollut tuottamassa kolmoskautta.

Otteessaan piti myös kakkoskausi, jossa pariskunnan kuolemaan motellissa liittyy pieni poika.

Kummallisista alkuasetelmista alkaa purkautua vyyhti, joka onnistutaan kuromaan hyvin yhteen lässähdystä välttäen.

Muutakin kuin pelkkä auto-onnettomuus

Taidokkaasti ja mielenkiinnon herättäen alkaa tämä uusikin kausi. Rikosetsivä Harry Ambrose (Bill Pullman) on muuttanut syrjäiseen taloon metsän keskellä. Hän on jo eläkeiässä, mutta työskentelee edelleen.

Keskellä yötä tulee hälytys: kaksi miestä on suistunut tieltä autolla ja toinen kuoli. Tarkkanäköinen Ambrose haistaa, että jotain outoa tapauksessa on. Juttuun saattaa liittyä muutakin kuin pelkkä auto-onnettomuus.

Katsojalle näytetään, että onnettomuudessa surmansa saava mies on tullut aiemmin illalla yllättäen James Burnsin ja tämän viimeisellä raskaana olevan vaimo kotiovelle. Miehet ovat vanhoja kavereita opiskeluajoilta, mutta heidän välillään on vahvoja jännitteitä.

TV1 klo 22.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: