Yllätysveli panee perheen pasmat sekaisin – Kuokkavieraissa juoni pujottelee kuin Kalle Palander - Viihde - Satakunnan Kansa

Yllätysveli panee perheen pasmat sekaisin – Kuokkavieraissa juoni pujottelee kuin Kalle Palander

Andrew (Robert Webb) ilmaantuu Stephenin (David Mitchell) isän hautajaisiin väittäen itseään Stephenin kasvattiveljeksi.

6.7.2019 7:00

Kuokkavieras

☆☆☆☆ Ensin Stephen Nichols (David Mitchell) missaa isänsä kuoleman, koska juuttuu tukkuliikkeen kassajonoon. Sitten Stephenistä tulee vahingossa koiranomistaja, vaikka hänen piti vain yhtäkkiä piipahtaa pubissa matkalla hautaustoimistoon.

Stephen on Kuokkavieras-sarjan päähenkilö. Lakimies, jonka elämä ei ole mennyt putkeen. Hän aikoo jatkaa edesmenneen isänsä pubin pyörittämistä maaseudulla. Avioliitto on kariutunut eikä urakaan lähtenyt nousukiitoon. Ennen Stephenin isän hautajaisia kuvaan saapastelee Andrew Donnelly (Robert Webb), joka kertoo olleensa perheen kasvattilapsena viiden kuukauden ajan. Kukaan ei muista sulavakäytöksistä Andrew't'ä, mutta se voi johtua siitä, että perheessä oli vuosien mittaan kymmeniä kasvattilapsia.

Andrew vaikuttaa tyypiltä, joka osaa kaiken ja hurmaa kaikki, mutta kuka hän oikeastaan on?

Hymynkare nousee sarjaa katsoessa suupieleen heti, eikä hymy ehdi vajaan puolituntisen jakson aikana juuri hyytyä. Se päinvastoin yltyy naurunhekotukseksi ripeätahtisen komedian äärellä. Sarjaa voi kutsua lämminhenkiseksi ja myös hivenen traagiseksi.

Stephenin toilailuihin on helppo samastua. Hän yrittää saada pubin menestymään. Sitten paikalle tulee Andrew, joka ottaa ja omii isävainajan. Näyttää kaiken lisäksi siltä, että yllätysveli saa osuuden myös pubista.

Kuokkavieraan käsikirjoitus pujottelee kohtauksesta toiseen hyvällä rytmillä kuin Kalle Palander.

TV1 lauantai 6.7. klo 18.15

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos