Ketkä astuvat BB-taloon isoveljen valvontaan? Se selviää tänä iltana, kun Big Brother Suomi alkaa - Viihde - Satakunnan Kansa

Ketkä astuvat BB-taloon isoveljen valvontaan? Se selviää tänä iltana, kun Big Brother Suomi alkaa

Kimmo Vehviläinen, Alma Hätönen Elina Kottonen juontavat Big Brother Suomi -ohjelmaa.

1.9.2019 7:00

Big Brother Suomi

Helsinkiin, kauppakeskus REDIin rakennettuun BB-taloon astuu tänä iltana 14 toisilleen tuntematonta asukasta, mutta keitä he ovat? Se selviää vasta, kun Big Brother Suomi alkaa.

Luvassa on aiemmilta kausilta tuttua menoa. Asukkaiden jokaista liikettä seurataan seuraavan kymmenen viikon ajan vuorokauden ympäri lukuisista valvontakameroista. Asukkailla ei ole mitään kontaktia ulkomaailmaan. He suorittavat talossa tehtäviä ja noudattavat Big Brotherin ohjeita.

Joka viikko asukkaat nimeävät toisistaan tietämättä joukostaan kilpailijoita häätöuhan alle. Vain yksi voi voittaa. Viikon päätteeksi suorassa lähetyksessä talosta häädetään katsojien äänestämä putoaja.

BB-juontajina nähdään Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, syksyn Selviytyjät Suomessa kilpaileva radiojuontaja Alma Hätönen sekä talossa itsekin asukkaana käväissyt Elina Kottonen.

BB-talon tärkeimpiä tapahtumia seurataan joka ilta maanantaista lauantaihin koosteena Jimin suorassa Big Brother Suomi -lähetyksessä.

Vuoropäivin Hätösen ja Vehviläisen luotsaamassa puolitoistatuntisessa ohjelmassa talon tapahtumia puidaan vaihtuvien vieraiden kanssa.

– Katsojat pääsevät kuulemaan mun viiltäviä analyysejä. Mä rakastan miettiä, miksi joku ihminen tekee just noin, kun tuo toinen teki ihan päinvastaisella tavalla. Se on ihan loppumattoman mielenkiintoista, Vehviläinen sanoo. Nelonen sunnuntai 1.9. klo 21.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut