Kokkiveljekset tekevät verimakkaraa suoleen – Jamie Oliver ja Tina Nordström tekevät helpompia jouluruokia - Viihde - Satakunnan Kansa

Kokkiveljekset tekevät verimakkaraa suoleen – Jamie Oliver ja Tina Nordström tekevät helpompia jouluruokia

Joulun ruokaohjelmat inspiroivat, mutta myös osoittavat, mikä on ruokatrendeissä muuttunut.

Pricen veljekset tekevät makkaraa sianverestä, ohraryyneistä ja ihrakuutioista. Kuori on peräsuoli.

5.12.2019 7:00

Jamie Oliverin parhaat…jouluruuat

Jamie Oliverilla on vuodesta toiseen inspiroiva ote ruuanlaittoon. Ohjelmaesittelyssä kerrotaan hänen loihtivan jouluherkkuja yhdessä tyttäriensä kanssa. Oikeasti kyse on vanhoista pätkistä, joiden introissa vilahtavat tyttärien päät. Mutta ei se mitään, kalkkuna valmistuu mehevästi ja rapeat uunijuurekset ovat todella kutsuvan näköisiä. Jamie Oliverin jouluisia ohjelmia nähdään melkein päivittäin MTV3:lla ja Avalla.

MTV3 torstai 5.12. klo 11.30

Tinan joulukeittiö

Neliosaisen Tinan joulukeittiö -sarjan eräruoka-jaksossa on enemmän syksyinen kuin jouluinen tunnelma. Ruotsalainen Tina Nordström valmistaa tunturissa luonnon keskellä hirviporukalle kurpitsakeittoa. Hirvenlihasta valmistuu carpacciota ja keitettyjä pyöryköitä. Seuraavissa Åressa kuvatuissa jaksoissa päästään jo joulupäivällisten kimppuun. Tämän jakson paras anti on se, kun huippukokki pelästyy läheltä kuuluvaa laukausta.

Ava keskiviikko 11.12. klo 15.00

Veljekset Price joulukeittiössä

Jouluinen haaste: pystytkö katsomaan, kun tanskalaiset kokkiveljekset tekevät verimakkaraa peräsuoleen? Minun oli pakko nostaa kädet silmien eteen. Ohjelma on hakenut inspiraation tanskalaisesta 1930 – 40-luvuista kertovasta tv-sarjasta. Ruokalistalla on myös sillisalaattia, ankeriashyydykettä, lihahyytelöä, kylkipaistia ja lihapullia. Ihastuttava ohjelma, mutta niin kaukana nykytrendeistä kuin olla ja voi.

Yle Teema & Fem torstai 12.12. klo 18.30

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: