Somalitaustainen stand up -koomikko Fathi Ahmed - Viihde - Satakunnan Kansa

Somalitaustainen Fathi Ahmed joutui lapsena tarkistamaan oksennuksessa nukkuvan äijän pulssin rappukäytävässä – nyt stand up -koomikko saa elantonsa henkilökohtaisesta huumorista

Somalitaustainen Fathi Ahmed kasvoi Järvenpään Jampan lähiössä, jossa hän oppi tarkastamaan rappukäytävässä oksennuksessa nukkuvan äijän pulssin ennen kuin jatkoi pyjamassa aamupalalle vanhempien asuntoon. Nyt hän elättää itsensä stand up -komiikalla ja näkee huumoria tilanteissa, joista joku toinen saattaisi loukkaantua.

Sain jalat alle 21-vuotiaana, kun tein ensimmäisen stand up -keikan On the Rocks -klubilla ja se meni hyvin ja seuraavakin keikka meni hyvin, stand up -koomikko Fathi Ahmed sanoo.

10.8.2019 10:13

Suomen somalialaisten liiton edustajat olivat lähdössä Poriin kesätapahtumaan, jossa liitto järjesti keskustelun somalitaustaisten nuorten työllistymisen vaikeudesta. He menivät Helsingissä vuokraamaan reissua varten pakettiauton.

– Auton vuokraaja kysyi, että "Mikä tämä teidän liitto on? Oletteko te salakuljettamassa autolla romaneja Suomeen?", Fathi Ahmed kertoo huvittuneena.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos