Päivän leffapoiminnat: Pahoja enteitä pikkukaupungissa – yliluonnollisessa toimintajännärissä Thomas setvii kuolemantapauksia - Viihde - Satakunnan Kansa

Päivän leffapoiminnat: Pahoja enteitä pikkukaupungissa – yliluonnollisessa toimintajännärissä Thomas setvii kuolemantapauksia

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta elokuvaa.

Odd Thomas on Dean Koontzin menestysromaaneihin perustuva toimintajännäri pikkukaupungin hieman omituisesta nuoresta (Anton Yelchin), jolla on ainutlaatuisia kykyjä.

8.2.2020 7:00

Odd Thomas – Hiljaisten kaupunki

☆☆☆ Alun takaa-ajo ja nyrkkitappelu antavat väärän kuvan. Muumio-leffojen ohjaaja Stephen Somers sovitti Dean Koontzin kirjoista toimintafantasian, jossa vauhti ei jyrää mielikuvitusta. Anton Yelchin on Thomas, jolla on kyky nähdä kuolleita. Ashley Sommers ja Willem Dafoe ovat mukana tyttöystävänä ja sheriffinä, kun joukkomurhan aavistukset alkavat työllistää nuortamiestä. Ensiesitys. (USA 2013)

TV2 klo 21.10

Yksin Marsissa

☆☆☆☆☆ Kyllä avaruudessa pärjää, kunhan mukana on suomalainen laatulapio. Tarkkaavainen katsoja voi kohottaa kansallista itsetuntoa Ridley Scottin tieteisdraamalla parin sekunnin verran, kun Matt Damonin esittämä astronautti yrittää yksinään pärjätä Marsin karulla pinnalla. Realistinen henkiinjäämiskamppailu on moderni muunnelma klassisista aution saaren seikkailuista. Ja vähintäänkin yhtä kiperä ja kiinnostava. (USA 2015)

Sub klo 21.00

Into the Grizzly Maze

☆☆ Elossa yritetään sinnitellä myös David Hacklin ohjaamassa Alaska-jännärissä. Thomas Jane ja James Marsden ovat veljeksiä, joiden on jätettävä kyräilynsä, kun vihainen harmaakarhu mellastaa maisemissa. Jokunen hurja rysäys nähdään, mutta yllätyksetön tarina ja menneen maailman meininki latistavat tunnelmaa. Ihminen jo niin monipuolisesti nujertanut luonnon, ettei Valkoisen valaan ikikulu asetelma oikein innosta. Ensiesitys. (USA 2015)

Nelonen klo 02.35

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos