Jäyhät viittamiehet nokikkain – elokuva on komea, mutta hengetön - Viihde - Satakunnan Kansa

Jäyhät viittamiehet nokikkain – elokuva on komea, mutta hengetön

Kriitikko Pekka Eronen valitsee kolme päivän kiinnostavinta elokuvaa.

Kun Supermanin (Henry Cavill) voimat alkavat huolestuttaa kansaa ja Batmanin metodit kyseenalaistetaan, asettuvat nämä kaksi legendaarista supersankaria vastakkain.

21.9.2019 7:00

Batman v Superman: Dawn of Justice

☆☆ Iron Man ja muut Marvel-yhtiön supersankarit ovat saaneet temmeltää paljon vapautuneemmissa elokuvissa kuin kilpailija DC:n kollegat. Valo tunnelin päässä alkoi häämöttää vasta vuoden 2017 Wonder Womanissa. Sen tähti Gal Gadot temmeltää sivuroolissa tässäkin elokuvassa, jossa Teräsmies ja Batman pannaan selvittelemään välejään. Komeaa, mutta hengetöntä nähtävää se Henry Cavillin, Ben Affleckin ja tekniikan väen jäljiltä on. (USA 2016)

Sub lauantai 21.9. klo 22.00

Horns

☆☆ Daniel Radcliffe joutui Harry Potterina kohtaamaan monen sortin outoa otusta ja sarvipäätä. Alexandre Ajan kauhufantasiassa riittää, kun katsoo peiliin. Nuorta pikkukaupungin miestä epäillään tyttöystävänsä murhasta. Samaan aikaan hänelle alkaa kasvaa sarvet. Onko se merkki syyllisyydestä, sisäisistä voimista vai mistä? Ranskalaisohjaaja virittelee omaperäistä mysteeriä, muttei ikävä kyllä tiedä, mihin sen oikein veisi. (USA 2014)

Kutonen lauantai 21.9. klo 21.00

Brianin elämä

☆☆☆☆ Jotkut uskovaiset syyttivät Monty Pythonia jumalanpilkasta, vaikka koomikkoryhmä nauroikin komediassaan nimenomaan niille uskonnollisille kiihkoilijoille, jotka ovat valmiita heittämään sen ensimmäisen kiven. Graham Chapman esittää tavallista heppua nimeltä Brian, joka sattui syntymään Betlehemissä sen kuuluisan seimen naapurissa. Armottomien aikojen vastapainoksi lauletaan ikimuistoisesti elämän valoisasta puolesta. (Britannia 1979)

Yle Teema & Fem lauantai 21.9. klo 22.39

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos