Televisio: Kosintavalmentaja neuvoo korvanapin kautta Rakkautta ja seksiä -dokumenttisarjan viimeisessä osassa - Viihde - Satakunnan Kansa

Kosintavalmentaja neuvoo 30 000 euron palkkiolla treffeillä olevaa korvanapin kautta Rakkautta ja seksiä -dokumenttisarjan viimeisessä osassa

Los Angelesissa järjestetään aistillisia iltoja vastaiskuna deittisovelluksille. Niissä sinkut saavat tutustua toisiinsa ja harjoitella koskettelua. Rennon tunnelman löytämiseksi pössytellään ensin kannabista, joka Kaliforniassa laillistettiin viime vuonna.

11.8.2019 9:47

Rakkautta ja seksiä Yhdysvalloissa

☆☆☆ Järkyttävän Intia-jakson jälkeen Rakkautta ja seksiä -dokumenttisarja päättyy Yhdysvaltoihin.

Tämä jakso on kevyempää katsottavaa kuin kunniamurhat ja järjestetyt avioliitot. Amerikkalaiset toki liioittelevat, muttei tämä maailma loppujen lopuksi ole niin kaukana Euroopasta.

Rakkaus on Yhdysvalloissa tuotteistettu ja pariutumisesta on tullut bisnes. Joka vaiheeseen riittää palveluitaan tarjoavia yrittäjiä. Eräskin varakas poikamies maksaa tuhansia dollareita kosintavalmentajalle, joka järjestää kosintahetken kattoterassille, romanttisen musiikin ja ruusun terälehtien kera. Hän opettaa tarkkaan askeleet, kädestä ottamisen ja polvistumisen.

Kaikki on niin tarkkaan suunniteltua, että missä on romantiikka ja spontaanius?

Avioliitto on edelleen yhteiskunnan kulmakivi. Sitä kohti edetään käsikirjoituksen mukaan. Seremoniat sen kun suurentuvat. Polttareihin ja unelmahäihin menee omaisuus.

Alabamassa äärikonservatismia

Ihmisten on hankalaa luontevasti tutustua toiseen sukupuoleen. 45 prosenttia aikuisista on sinkkuja.

Eräs Piilaaksossa työskentelevä nainen maksaa 30 000 dollaria löytääkseen puolison. Konsultti on järjestänyt treffit ja antaa neuvoja naisen hiusten alla piilossa olevaan kuulokkeeseen. Näyttää, että mies olisi ensitreffeillä menettämässä kiinnostustaan.

– Rauhoitu, elehdit liian innokkaasti! Puhu vähemmän, ole naisellisempi ja hillitympi, konsultti ohjaa.

Vapaamielisyydenvastapainoksi dokumentissa vieraillaan osavaltioissa, joissa on vahvaa uskonnollisuutta ja äärikonservatismia, kuten Alabamassa. Sieltä on haastattelussa pelottavan fanaattinen perhe.

TV2 sunnuntai 11.8. klo 22.21

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: