Musiikkia rakastavat teinipojat tahtovat tähdiksi kepeässä brittisarjassa - Viihde - Satakunnan Kansa

Musiikkia rakastavat teinipojat tahtovat tähdiksi kepeässä brittisarjassa

The Wonderland -yhtyeen teinipojat tavoittelevat tietä tähtiin kepeässä brittisarjassa.

1.8.2020 9:33

Almost never

☆☆ Lähtöasetelmat eivät ole lupaavia, kun teinipojat pyrkivät menestykseen The Wonderland -yhtyeensä kanssa kepeässä brittisarjassa.

Tie tähtiin uhkaa tyssätä jo ensimmäisen jakson alkumetreillä, kun kansainväliseen The Spotlight -kilpailuun osallistunut poikabändi kärsii kirvelevän tappion tyttöbändi Girls Here Firstille. Valuuko kaikki yhtyeen tekemä työ hiekkaan?

Toinen sija on katkera tappio, ja siinä missä voittaja pääsee armottoman tehokkaan, mutta laskelmoivan managerin siipien suojaan, on poikien luotettava paljon kotikutoisemman taustajoukon apuun. Lisäksi tähteyden tiellä ovat vanhemmat, joiden mielestä poikien olisi syytä keskittyä musiikin sijaan koulunkäyntiin.

Aikuiset eivät ymmärrä nuorten ajatuksia

Sarjan aikuiset näyttäytyvät hupsuina hahmoina, joilla ei tunnu olevan mitään käsitystä siitä, mitä nuorten elämässä tapahtuu tai mitä he oikeasti ajattelevat.

Onneksi pojilla on hihassaan lyömätön valttikortti, aito intohimo musiikin tekemiseen. Sitä löytyy ainakin bändin laulajalta Natelta, jonka kynästä myös bändin rakkauslaulut ovat lähtöisin. Nuoren musiikintekijän ei auta kuin luottaa itseensä ja raivata esteet tieltään. Paljon apua on myös välkystä some-managerista Chloesta, joka alkaa julkaista videoita bändin touhuista.

Perheestä, ystävyydestä, lojaaliudesta ja unelmista kertova sarja on sympaattinen, mutta jää paikoitellen nokkelan sanailun tasolle.

Yle Areena ja Yle Teema & Fem 11.8. alkaen

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut