Tässä he ovat – Kenen Putous-hahmo villitsee tällä kertaa? - Viihde - Satakunnan Kansa

Tässä he ovat – Kenen Putous-hahmo villitsee tällä kertaa?

Tänä iltana alkaa jo 12. Putous-kausi. Mukana on myös uusia näyttelijöitä ja uudenlainen ohjelmaosio.

Putouksen 12. kausi alkaa tänään. Uudet näyttelijät pääsevät tositoimiin ja myös uusi ohjelmaosio paljastetaan.

18.1.2020 7:00

Ansa Kynttilä, Tanhupallo, Nöpö-Felix, Munamiehestä puhumattakaan – Putouksesta suosikiksi nousseet sketsihahmot hokemineen ovat villinneet varsinkin lapsia vuosien varrella.

Siksi ei yllättänyt ollenkaan, kun viime kaudella Putous-finaaliin itseriittoisella Nöpö-Felixillään yltänyt näyttelijä Christoffer Strandberg kertoi lehtihaastattelussa, että oli joutunut kyläreissullaan naapuruston lasten piirittämäksi.

Lapset olivat vaatineet, että Strandbergin olisi laulettava heille Nöpö-Felixin pahaenteistä laalalalaa-hokemaa, ennen kuin he päästäisivät hänet ulos.

Tänä iltana pyörähtää käyntiin jo 12. Putous-kausi. Lauantai-iltoja vauhdittavat nyt viime kaudelta tutun Christoffer Strandbergin sekä ohjelmaan paluun tekevän Pilvi Hämäläisen lisäksi joukko uusia tulokkaita.

Putous-kaartiin liittyvät Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy. Suoran lähetyksen juontaa tuttu tv-kasvo Roope Salminen ja ohjaajana jatkaa Niina Lahtinen, joka on myös ohjelman pääkäsikirjoittaja.

Uuden kauden aluksi esitellään uudet sketsihahmot ja kuullaan heidän hokemansa. Vanhojen ja tuttujen osioiden lisäksi uudella kaudella on luvassa myös uusi ohjelmaosio.

Parhaimmillaan Putous on saavuttanut miljoonayleisön, mutta viime vuosina katsojamäärät ovat olleet laskussa. Saa nähdä, millaisia ilmiöitä kilpailijat onnistuvat luomaan tällä kaudella.

Putous MTV3 klo 19.30

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut