Tänään telkkarissa: Onko unelmien poikamies liiankin täydellinen – hän on suomenruotsalainen palomies ja samalla yrittäjä - Viihde - Satakunnan Kansa

Tänään telkkarissa: Onko unelmien poikamies liiankin täydellinen – hän on suomenruotsalainen palomies ja samalla yrittäjä

Suomen Bachelor on Christoffer Forsman. Hän työskentelee Helsingissä palomiehenä ja on myös yrittäjä.

12.3.2019 7:00

Bachelor Suomi

★★★★ Positiivinen yllätys. Se on sanapari, jolla useimmat unelmiensa poikamiestä etsivät naiset kuvailevat tämän kauden päätähteä Bachelor Suomi -ohjelman ensimmäisessä jaksossa.

Hän on 31-vuotias Christoffer Forsman, joka hurmaa kisaajat ensi alkuun komeudellaan ja kohteliaalla käytöksellään. Ikäistään nuoremman näköinen suomenruotsalainen työskentelee Helsingissä palomiehenä. Palkkatyönsä lisäksi tämä kunnianhimoinen mies toimii myös kuntosaliyrittäjänä.

Kun hän vielä kertoo etsivänsä ystävällistä kumppania sekä haluavansa jonain päivänä pari lasta, Forsman vaikuttaa monen ohjelmaan osallistuvan mielestä suorastaan täydelliseltä matchilta.

Voiko hän olla jopa liiankin unelmavävy?

Hoitoalan naiset kiinnostavat

Tällä kaudella bachelor naisineen matkustaa Turkin lämpöön. Ennakkoon tihkuneiden tietojen mukaan osa heistä pääsee myös Kreikkaan.

Mutta sitä ennen Forsmanin on tehtävä vaikea alkukarsinta. Vanajanlinnan portista sisään astelee 17 näyttävää naista, joista matkalipun saa vain 11.

Mukana on ainakin kaksi suomenruotsalaista, joilla on kenties hienoinen kotikenttäetu, koska bachelor pääsee puhumaan heidän kanssaan äidinkieltään.

Myös ammatti hoitoalalla tekee palomieheen positiivisen vaikutuksen, ja löytyypä joukosta muutama yrittäjäkin.

Forsman antaa kahta aiempaa poikamiestä sympaattisemman ja sosiaalisemman vaikutelman.

Naiset puolestaan ovat ehkä aiempaa tietoisempia siitä, millaiseen formaattiin he ovat lähteneet mukaan. Moni heistä ei kaihda varastaa Forsmanin huomiota itselleen.

Onkin mielenkiintoista seurata, miten bachelor heidän kanssaan reissussa pärjää.

Liv ja Ruutu tiistaina 12.3. klo 21.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos