Joulupukki ehtii taas televisioon, kuten myös Pate-tonttu ja Samu-Sirkka - Viihde - Satakunnan Kansa

Joulupukki ehtii taas televisioon, kuten myös Pate-tonttu ja Samu-Sirkka

Jouluaattona joulupukki on kiireinen, mutta ehtii silti tonttuapulaisineen ottaa vastaan lasten puheluita suorassa lähetyksessä.

24.12.2018 7:00

Joulupukin kuuma linja

Lasten jännitystä jouluaattoaamuna lieventää tänäkin vuonna Joulupukin kuuma linja. Ohjelmassa lasten puheluihin vastaa tuttuun tapaan joulupukki. Lähetyksen aikana julkaistaan joulutervehdyksiä ja pukki kyselee lasten tunnelmia.

Kuumaan linjaan voi soittaa numeroon 020 697 855. Puhelintontut vastaavat puheluihin kello 7.30 alkaen. Kaikki soittajat pääsevät juttelemaan tontun kanssa ja kertomaan kuulumisensa ja ne, joille tontut soittavat yllätyssoiton takaisin, pääsevät puhumaan pukin kanssa suorassa lähetyksessä.

Puheluiden ja joulutervehdysten välillä katsellaan seuraavat animaatiot:

Mimi ja Liisa

Sokea tyttö tutkii maailmaa yhdessä parhaan ystävänsä kanssa. Ystävykset saavat ihmisten sydämet lämpenemään ja koko harmaa rakennus muuttuu iloisemmaksi. Kotitalon väki päätyy juhlimaan joulua yhdessä.

TV2 klo 8.20

Karhunmetsästäjät

Englantilaisanimaatiossa isä ja äiti lähtevät mummin luo, ja lapset jäävät isoveljen hoiviin. Lapset lähtevät etsimään karhua.

Selviää, että pelottava kohde ei olekaan niin hirmuinen.

TV2 klo 9.20

Suuri karkinpudotuspäivä

Animaatio kertoo inuiittilentäjästä, joka 50 vuoden ajan on lentänyt jouluisin kotikylänsä yllä ja pudottanut sen asukkaille karkkia. Perinne on vaarassa, mutta onneksi kaikki päättyy hyvin.

TV2 klo 10.27

Lumiukko

Joulupukin Kuuma linja päättyy koskettavaan jouluklassikkoon, tarinaan pojan ja lumiukon lämpimästä ystävyydestä ja leikeistä.

TV2 klo 11.32

Joulupukin kuuma linja TV2 maanantai 24.12. klo 8.00 alkaen ja ulkomailla Yle Areena.

Lapsille ja lapsenmielisille muilla kanavilla aattoaamuna

MTV3:lla Chuggington aloittaa lastenohjelmat kello 8.00. Illalla Samu-Sirkan joulutervehdys kello 19.10.

Ankeisen joulutervehdys tulee kello 20.10.

NelosellaMyyrä ja Panda alkaa kello 6 ja lastenohjelmaa tulee kolmisen tuntia. Mukana on myös Olafin jouluinen seikkailu.

SubillaChuggington kello 6.35, sen jälkeen muun muassa Muumilaakson tarinoita, Paavo Pesusieni sekä Supernelikko.

Foxilla lastenohjelmat alkavat kello 6.45 Teletapeilla. Etenkin My Little Ponyn jouluseikkailu ja Pate-tonttu ja joulupukin reki sopivat hyvin jouluaattoon.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: