The Affairissa suhteet jatkuvat syvissä vesissä – miten Noahille, Helenille, Colelle ja Alisonille käy? - Viihde - Satakunnan Kansa

The Affairissa suhteet jatkuvat syvissä vesissä – miten Noahille, Helenille, Colelle ja Alisonille käy?

Helen (Maura Tierney) on stressaantunut ja kärsii aistiharjoista. Hän on muuttanut lapsineen Kaliforniaan The Affairin neljännellä kaudella.

23.12.2018 7:00

The Affair

★★★★ HBO:lla aiemmin nähty suosikkisarja The Affairin neljäs tuotantokausi nähdään nyt myös Avalla ja C Morella.

Tällä kaudella uidaan, mikäli mahdollista, vielä syvemmissä vesissä kuin aiemmin.

Päänelikko on vieraantunut uusien suhteidensa myötä yhä etäämmäksi toisistaan.

Mitä Noahille, Helenille, Colelle ja Alisonille kuuluu?

Dominic Westin näyttelemän kirjailijan Noahin särmät ovat hioutuneet elämän kolhujen ja vankilareissun jälkeen. Nyt hän on muuttanut Kaliforniaan ex-vaimonsa Helenin (Maura Tierney) perässä, mutta ei saa tavata lapsiaan niin usein kuin haluaisi. Työ lukion kirjallisuuden opettajana ei tyydytä miehen kaikkia haaveita.

Helen koettaa sopeutua elämäänsä uudessa ympäristössä, joka aiheuttaa hänelle aistiharhoja ja turhautumista. Hollywoodin kukkulat eivät puhuttele häntä samalla tavoin kuin New Yorkin kadut. Kaikki ei tunnu muutenkaan olevan ihan kunnossa.

Cole (Joshua Jackson) kiistelee uuden vaimonsa kanssa Lobster Roll -ravintolasta, jonka hän omistaa exänsä Alisonin (Ruth Wilson) kanssa yhä yhdessä. Hänestä tuntuu, ettei bisnes voisi vähempää kiinnostaa uudelle uralle lähtenyttä Alisonia.

Alison jatkaa elämänhallinnan ja rakkauden etsimistään, mutta menneisyyden haamut kummittelevat yhä hänen mielessään. Uusiakin kompastuskiviä heitetään tielle. Jossain vaiheessa Alison katoaa hänen elämänsä miehiltä...

Eri näkökulmän hauskoja ja rasittavia

Sarjassa on yhtä aikaa sekä hauskaa että rasittavaa se, että sama kohtaus toistetaan usein toisen henkilön näkökulmasta. Katsoja joutuu jatkuvasti päättelemään, kenen näkemys on lähempänä oikeaa vai löytyykö totuus niiden välistä.

Avalla sarja tulee kahden jakson päivävauhtia 23. – 27.12.

Ava sunnuntai 23.12. klo 22.00 ja C More 23.12. alkaen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: