Huijaritarina nettipokerifirmasta paljastaa korttinsa liian helposti - Viihde - Satakunnan Kansa

Huijaritarina nettipokerifirmasta paljastaa korttinsa liian helposti

Richie (Justin Timberlake) matkustaa Costa Ricaan tavatakseen häntä huijanneen nettipokerifirman omistajan Ivan Blockin (Ben Affleck), joka ottaakin hänet töihin.

12.11.2018 8:54

Runner Runner

★★ Brad Furmanin jännitysdraamassa Justin Timberlake ei pyöri keikkalavalla, vaan pelikasinoissa ja vieläkin vaarallisemmissa paikoissa. Nettipokerifirma huijaa Richietä, mutta tämäpä lähtee tapaamaan omistajaa Costa Ricaan. Ben Affleck esittää pomoa, joka yllättää ja ottaa pätevän numeromiehen palvelukseensa. On helppo arvata, että siinä menee pikkusormi pirulle, ja vilppitarina paljastaa korttinsa turhan helposti muutenkin. (USA 2013)

Sub maanantai 12.11. klo 22.00

Vantage Point – askeleen edellä

★★★ Jos kauneus on katsojan silmässä, niin taitaa olla totuuskin. Sillä teemalla Pete Travis pyörittää jännitysdraamaansa. USA:n presidenttiä (William Hurt) ammutaan Espanjassa. Agentti Dennis Quaid ja turisti Forest Whitaker kuuluvat ihmisiin, jotka kertaavat tapausta kukin omasta näkökulmastaan. Asetelma on teoreettinen, mutta kiehtovaa hajontaa tulee. (USA 2008)

TV5 maanantai 12.11. klo 21.00

Iron Man

★★★ Jon Favereaun ohjaama toimintaseikkailu oli niitä leffoja, jotka vauhdittivat Marvel-supersankarien näköjään päättymätöntä rynnistystä valkokankaille. Tuotanto sai ensimmäisen voiton jo silloin, kun aina herkullisen äkkiväärä Robert Downey Jr. suostui Tony Starkin päärooliin. Näppärä teollisuusmiljardööri ei masennu, kun joutuu Afganistanissa talebanien vangiksi. Yllätys on melkoinen, kun mies väsää itsestään supersankarin. (USA 2008)

Hero maanantai 12.11. klo 21.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: