Päivän leffapoiminnat: Bellat räiskyvät kolmannenkin kerran – jatko-osa kannatti yllättäen - Viihde - Satakunnan Kansa

Päivän leffapoiminnat: Bellat räiskyvät kolmannenkin kerran – jatko-osa kannatti yllättäen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta elokuvaa.

Elokuvasarjan kolmannessa osassa Bellat ovat valmistuneet yliopistosta ja joutuneet kohtaamaan karun arjen. MM-kisavoiton jälkeen Bellojen tiet erkanevat aina siihen saakka, kunnes he saavat mahdollisuuden lähteä kansainväliselle kiertueelle.

1.8.2020 9:31

Pitch Perfect 3

☆☆☆ Nuorten naisten musikaalinen kuorokomedia sai kolmannenkin säkeistön, ja yllättäen se kannatti. Kakkososan Saksa-kliseet jättivät nahkean maun, mutta nyt esityksiin ja yhdessäoloon saatiin alkuperäistä intoa ja tekemisen riemua. Kilpailu jää sivuseikaksi. Beca (Anna Kendrick), Amy (Rebel Wilson) ja muut palaavat yhteen, kun edessä häämöttää paikka viihdytyskiertueella Naton tukikohdissa. Ensiesitys. (USA 2017)

TV5 klo 21.00

Kielletyt leikit

☆☆☆☆ Kaikki elokuvat lapsuudesta ovat väkisinkin jollain tavalla sodan vastaisia. Sota on yksinkertaisesti asia, jota sen ikäisen ei pitäisi joutua kokemaan. Aikuiset eivät kuitenkaan ole asiasta paljon piitanneet, ja niinpä sota-ajan traumaattiset kokemukset siirtyvät René Clémentin klassikossa kahden lapsen (Brigitte Fossey ja (Georges Poujouly) leikkeihin. Kaihoisa tunnussävel tunnetaan parhaiten Suomessa Carolan tulkintana. (Ranska 1952)

Yle Teema & Fem klo 14.30

The Gift

☆☆☆☆ Mies nimeltä Gordo soittaa uusien naapureidensa ovikelloa ja jättää lahjan. Onhan se herttaista. Mutta entä kun tyyppi alkaa rampata ovella ehtimiseen, ja jättää paketteja vielä silloinkin, kun tervehdykset ovat ohi? Joel Edgerton ohjasi menestyjäparia hiostavan hermojännärin, ja varasi Gordon roolin itselleen. Vähitellen käy ilmi, että myös Rebecca Hallin ja Jason Batemanin pariskunnalla on puhumattomia syntejä välillään. (USA 2015)

Hero klo 21.20

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut