Synkkä ruotsalaissarja Ennen kuolemaa vie vaaralliseen maailmaan – Antti Reini on yksi poliiseista - Viihde - Satakunnan Kansa

Synkkä ruotsalaissarja Ennen kuolemaa vie vaaralliseen maailmaan – Antti Reini on yksi poliiseista

Marie Richardson on pakkomielteisyyteen asti sinnikäs rikospoliisi Hanna Svensson, joka jäljittää vuotajaa.­

13.10.2019 7:00

Ennen kuolemaa

☆☆☆☆ Hanna Svensson (Marie Richardson) on armottomuuteen asti ahdistunut poliisi, joka jahtaa Tukholman poliisin järjestäytyneen rikollisuuden yksikössä olevaa vuotajaa sinnikkäästi kuin kuivilla vuorilla leppymättömänä ratsastava länkkärin sankari.

Ruotsalaisen Ennen kuolemaa -trillerisarjan toinen tuotantokausi ei lupaa yhtään enempää valoa ja lempeyttä kuin ensimmäinenkään kausi.

Hanna kumppaneineen imaisee katsojan mukaansa tiukasti. Tukholman alamaailman ja poliisien peliä kuvaavan sarjan käsikirjoituksen ovat tehneet Niklas Rockströn ja Wilhelm Berman. He kertovat myös vahvoista siteistä ihmisten välillä, rakkaudesta ja vallanhalusta.

Antti Reini on huumepoliisi

Suomalaisväriäkin on mukana, vaikka sitä ei korosteta. Näyttelijä Antti Reini on huumepoliisi Lars Wiking, joka toimii lain molemmin puolin. Hänen omatuntonsa tuntuu pitävän vielä vähemmän ääntä kuin Hannan.

Reini on näytellyt ruotsalaistuotannoissa aiemminkin. Hän oli mukana muun maussa Wallander: Ampuja -elokuvassa.

Suomessa ja Ruotsissa yhtä aikaa

Hanna haluaa poliisissa olevan vuotajan kiinni, koska hän uhkaa Hannan pojan Christianin (Adam Pålsson) turvallisuutta. Ensimmäisellä kaudella rikollisjoukkoon soluttautunut Christian pakeni ulkomaille. Kun uudet jaksot alkavat, hän on edelleen ulkomailla. Mutta kuinka kauan?

Sarjan kahdeksan jaksoa esitetään yhtä aikaa Suomessa ja Ruotsissa.

TV1 sunnuntai 13.10. klo 21.40

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?