Ylimielisesti Big Brotheria puolustava Cristal Snow raivostuttaa - Viihde - Satakunnan Kansa

Somessa raivostuttiin ylimielisesti Big Brotheria puolustavalle Cristal Snow’lle: ”Kuulostaa tosi dissaavalta”

BB-tuotantoon kuuluva Cristal Snow sohaisi muurahaispesää Twitterissä.

Cristal Snowin tviitti suututti.

21.9.2019 15:19

Big Brotheria on nyt seurattu jokunen viikko ja tunteet käyvät kuumina – lähinnä kotisohvilla.

Vaikka tämänkertainen kausi onkin sisältänyt jo runsain mitoin Eeviksen ja Jukan sekstailua niin olohuoneessa, terassilla kuin vessassakin, ovat monet katsojat sitä mieltä, että kausi on yksinkertaisesti tylsä ja niin pienellä budjetilla tehty, että säästöt näkyvät jo suorastaan katsojien aliarvioimisena.

Varsinkin Twitter-keskusteluissa asiasta vaahdotaan:

– Palkinnot on olemattomia, rankut on olemattomia, viikkotehtävät on mitä on (eka viikkotehtävä oli ok), asukkaat heräävät ja odottaa milloin pääsee nukkumaan, katsojat valittaa tuotannosta ja paskasta sisällöstä enemmän kuin katsoo edes koko ohjelmaa, nyt on mokattu toteutus.

– Ei ois vielä myöhäistä tehdä tästä kaudesta aivan mahtava paluu ruutuihin. Nythän tää jää viimeiseksi jos tällaisena jatkuu.

Eniten tviittaajia tuntuu kuitenkin närkästyttävän BB-tuotannossa mukana olevan Cristal Snowin vastaus kommentoijille:

– Anteeksi mutta hold the line: mä olen isoin big brother fani koskaan, toiseksi olen katsonut kaikki suomalaiset kaudet ja seuraan myös ulkomaan BB kausia sekä ollut juontamassa yhtä kautta aiemmin. Mitä sä olet tehnyt näistä asioista? Kysyn vaan, Snow tviittasi.

Snow on poistanut tviittinsä, mutta se ehti kerätä valtavat määrät kimpaantuneita kommentteja:

– Ai, että jos et ole juontanut BB:tä olet fake fan?

– Voi voi. Tuotanto vittuilee maksaville asiakkaille Twitterissä. Taitaa siellä olla ideapankki ihan tyhjä kun menee noin ihon alle.

– Nyt oli kyllä niin ylimielinen vastaus, että se on jo pohjanoteeraus. Olen minäkin fani, nähnyt kausia ja kauan ennen suomijaksoja. En ole juontanut enkä ollut tuotannossa. Mutta jos olisin, en käyttäisi aikaani katsojien, fanien tms morkkaamiseen.

– Oho, oon tykännyt susta aina, mutta tää kuulostaa tosi dissaavalta. Äänestin sua jopa UMK:ssa. Ite koen tän vähättelynä ja menee oikeestikin nyt ihon alle.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos