TVOF:n koskettava suora lähetys Olli Lindholmin muistoksi - Viihde - Satakunnan Kansa

TVOF:n koskettava suora lähetys sai Anna Puun puhkeamaan vuolaaseen itkuun – tähtivalmentajat lauloivat Yön kappaleita Olli Lindholmin muistoksi

The Voice of Finlandin suora lähetys alkoi edesmenneen Olli Lindholmin muistamisella.

Olli Lindholm yhdessä Anna Puun, Redraman ja Toni Wirtasen kanssa. Lindholm nähtiin tuomarina neljällä TVOF-kaudella.

6.4.2019 8:59 | Päivitetty 6.4.2019 10:38

Yön nokkamies ja The Voice of Finlandin tähtivalmentaja Olli Lindholm nukkui pois helmikuussa. Kaikki ennen eilistä perjantaita nähdyt TVOF-jaksot ovat olleet nauhoitettuja, mutta tästä eteenpäin jaksot ovat suoria lähetyksiä.

Lindholmia muistettiin kauniisti perjantain suorassa lähetyksessä Turun Logomossa. Lähetys alkoi Lenni-Kalle Taipaleen soittaessa kauniisti Rakkaus on lumivalkoinen -kappaletta. Sen jälkeen vuoro siirtyi tähtivalmentaja Toni Wirtaselle.

Wirtanen lauloi tunteikkaasti Särkynyt enkeli -kappaleesta osuuden. Sen jälkeen vuoroon tuli Anna Puu, joka oli lauloi koskettavasti Hän tanssi kanssa enkeleiden -kappaletta.

Kolmantena lavalle nousi Yön kappaletta laulamaan Redrama. Lopulta kaikki tuomarit lauloivat yhdessä Vie mut minne vaan -kappaleen.

–Tämä on Ollille, Anna Puu huusi lavalta.

Kappaleiden aikana näytettiin kooste Lindholmin hetkistä TVOF:ssa.

Anna Puu puhkesi soiton tauottua itkuun ja hän pyyhki poskipäitään vuolaana valuneita kyyneleitä.

–Tiedämme kaikki, että Olli Lindholm menehtyi. Sen sijaan että surisimme, me juhlimme Olli Lindholmin elämää, juontaja Heikki Paasonen sanoi.

Katso tähtivalmentajien koskettava tribuutti:

Lindholmin tilalle ei otettu uutta tähtivalmentajaa.

Jotta Ollin tiimiläiset pääsevät harjoittelemaan tähtivalmentajan opastuksella, heidät "adoptoitiin" kolmelle tähtivalmentajalle. Anna Puu otti valmennettavakseen Wilma Avannon ja Veera Venton, Redrama Markus Salon ja Toni Wirtanen otti huomaansa Linda Smirnovan.

–Tämä on iso kunnia ja iso haaste. Yritämme täyttää todella isot saappaat, Wirtanen sanoi.

Nelosen vastaava tuottaja Tea Panula kertoi aiemmin, että tuomarit itse halusivat jatkaa Lindholmin poismenon jälkeen kolmistaan.

–Tässä tilanteessa toiset tähtivalmentajat tuntevat Ollin laulajat parhaiten, ja he ovat seuranneet kunkin laulajan matkaa kisassa hyvinkin läheltä, Nelosen vastaava tuottaja Tea Panula kertoo.

– Haluamme kunnioittaa valmentajien mielipidettä asiassa ja heidän haluaan auttaa Ollin kilpailijoita vaativien livelähetysten aikana.

Lindholm kuoli sairauskohtaukseen helmikuun 12. päivänä kotonaan Tampereella.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos