Etkö pääse kirjautumaan Satakunnan Kansan sivuille? Toimi näin - Uutiset - Satakunnan Kansa

Etkö pääse kirjautumaan Satakunnan Kansan sivuille? Toimi näin

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut. Tähän juttuun on koottu ohjeet, joiden avulla saa luotua tunnukset, joilla pääsee lukemaan Satakunnan Kansan juttuja.

Tässä jutussa opastetaan kirjautumaan Satakunnan Kansan uudistuneille verkkosivuille. ­

17.11. 18:46

Satakunnan Kansan digitaaliset palvelut ovat uudistuneet ja verkkosivut sekä uutissovellus näyttävät nyt uudenlaisilta.

Satakunnan Kansan tilaajana saat käyttöösi kaikki digitaaliset sisältömme, kun kirjaudut uudestaan verkkoon ja sovellukseen. Esimerkiksi Tähtijuttuja ja näköislehteä pääsevät lukemaan vain kirjautuneet tilaajat.

Jotta tilaajasisältöjen lukeminen onnistuu, tarvitset Sanoma-tilin.

Kaikkein yksinkertaisinta on muuttaa entinen Satakunnan Kansan digitilaustunnuksesi Sanoma-tiliksi. Voit kirjautua käyttäjäksi sekä Satakunnan Kansan verkkosivuilla että sovelluksessa.

Tässä jutussa opastetaan kirjautuminen Satakunnan Kansan verkkosivuilla. Samoja tunnuksia voi käyttää myös sovelluksessa.

Se tapahtuu näin:

1. Mene osoitteeseen Satakunnankansa.fi ja klikkaa sinisestä yläpalkista ”Kirjaudu”.

2. Sinulle aukeaa tällainen näkymä:

3. Kaikkein suoraviivaisin tapa on klikata keltaisella pohjalla olevaa linkkiä ”Kirjaudu ensimmäisellä kertaa tästä”.

4. Sinulle aukeaa tällainen näkymä:

5. Kirjoita ruudun keskellä olevaan tyhjään kenttään se sähköpostiosoite, joka sinulla on ollut aiemminkin Satakunnan Kansan digitilauksen käyttäjätunnuksena. Tiedät sen muun muassa siitä, mihin osoitteeseen on olet saanut viime päivinä sähköpostia asiakaspalvelusta.

6. Lähetämme sinulle sähköpostilla ohjeet uuden salasanan asettamiseksi. Viestin otsikko on ”Tervetuloa Sanoma-tilin käyttäjäksi”. Toimi ohjeiden mukaan. Jos viestiä ei näy saapuneet-kansiossa, se on saattanut mennä roskaposti-kansioon.

7. Klikkaa sähköpostissa näkyvää linkkiä ”Päivitä salasana”.

8. Kirjoita ruutuun valitsemasi salasana ja klikkaa ”Lähetä”.

9. Sinulle tulee ilmoitus ”Salasana on vaihdettu”. Klikkaa sen jälkeen ”Jatka palveluun”.

10. Tämän jälkeen sinun pitäisi päästä lukemaan Satakunnan Kansan verkkosivuilla kaikkia Tähtijuttuja ja muun muassa näköislehteä.

11. Samalla tunnuksella voit myös kirjautua Satakunnan Kansan sovellukseen. Sovellus opastaa kirjautumisessa.

Entä jos en näe Tähtijuttuja?

Jos olet Satakunnan Kansan tilaaja ja kirjautunut sisään, mutta et silti pääse lukemaan tilaajille tarkoitettuja juttuja, tarkista, että olet kirjautunut sisään samalla sähköpostilla, jolla olet aiemminkin kirjautunut Satakunnan Kansan verkkopalveluihin.

Jos et muista, millä sähköpostiosoitteella olet Satakunnan Kansaan kirjautunut, tarkista sähköpostisi. Olet saanut Satakunnan Kansalta kyseiseen osoitteeseen kirjautumiseen ja Sanoma-tiliin liittyvän sähköpostin. Jos et ole saanut sähköpostia, tarkista, ettei se ole päätynyt roskapostikansioon.

Jos sähköpostiosoite on oikea, kokeile kirjautua ulos. Kirjaudu uudestaan sisään ja klikkaa kirjautumisikkunasta ”Kirjaudu ensimmäisellä kertaa tästä” -linkkiä. Toimi tässä jutussa ylempänä olevien ohjeiden mukaan.

Mistä saan apua?

Löydät lisätietoa kirjautumisesta ja Sanoma-tilin käyttöönotosta osoitteesta oma.sanoma.fi/lisatietoa.

Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai muissa Sanoma-tiliin liittyvissä asioissa, Satakunnan Kansan asiakaspalvelu auttaa sinua numerossa 010 700 4991 arkisin kello 8–17.

Voit hoitaa Sanoma-tiliisi ja tilaukseesi liittyviä asioita osoitteessa oma.sanoma.fi.

Asiakaspalvelu on ruuhkautunut, ja ruuhkaa puretaan parhaillaan. Jokaiseen yhteydenottoon vastataan mahdollisimman pian.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?