Yle: Olli-Pekka Ojansivu jättää syksyn MM-kisat väliin

Markku Mäkinen
Yle: Olli-Pekka Ojansivu jättää syksyn MM-kisat väliin

Olli-Pekka Ojansivu ei osallistu syksyn MM-kisoihin.

STTKuopio

Suomen lentopallomaajoukkueen huippuhakkuri Olli-Pekka Ojansivu ei osallistu syksyn MM-kisoihin. Lisäksi Ojansivu on päättänyt jättää välistä myös EM-karsinnat perhesyiden vuoksi, kertoo Yle.

Ylen mukaan Ojansivu kertoi päätöksestään maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuolle maanantaina. Menetys on joukkueelle suuri, sillä Ojansivu on ollut joukkueen tehokkain pelaaja vuodesta 2014 lähtien.

Ojansivu on pelannut urallaan Kreikassa, Ranskassa, Turkissa, Venäjällä Romaniassa ja Iranissa. Viime kaudella Ojansivu pelasi Turkissa ja solmi kauden päätteeksi 5-vuotisen sopimuksen Savo Volleyn kanssa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio