Jääkiekko

Winnipeg Jetsille jäi luu käteen Paul Stastnyn kanssa – Joel Armian kauppaaminen näyttää nyt erikoiselta

John Woods
Winnipeg Jetsille jäi luu käteen Paul Stastnyn kanssa – Joel Armian kauppaaminen näyttää nyt erikoiselta

Paul Stastny jatkaa uraansa Vegasissa, eikä enää tarjoile kiekkoja ainakaan tarkoituksella Patrik Laineelle ensi kaudella.

Juhani Liuhala

Winnipeg Jetsin kakkossentterinä viime kaudella pelannut Paul Stastny ei jatka seurassa, vaan vapaaksi agentiksi kauden jälkeen jäänyt Stastny solmi Sportsnetin mukaan kolmen vuoden sopimuksen Erik Haulan edustaman Vegas Golden Knightsin kanssa.

Sopimuksen arvo on Sportsnetin mukaan 19,5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria ja keskipalkka 6,5 miljoonaa dollaria.

Jetsin suunnitelmissa siirto tuskin oli, sillä seura teki lauantaina tilaa palkkakattoonsa kauppaamalla Joel Armian ja maalivahti Steve Masonen lähes ilmaiseksi Montreal Canadiensiin. Seurassa lienee ollut vahva usko siihen, että Patrik Laineen ketjussa keskushyökkääjänä pelannut Stastny jatkaisi Winnipegissä. Toisin kuitenkin kävi.

Vapailla markkinoilla ei ole tarjolla laadukkaita keskushyökkääjiä jonoksi asti, joten Winnipegille on jäämässä käteen pelkkä luu. Armian kauppaaminen näyttää ainakin hetkellisesti todella erikoiselta liikkeeltä.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Joppelle loistava homma, pääsee kunnon joukkueeseen!

  • Nimetön

    Tuo päätön kauppa joka tehtiin todella liian nopeasti miettimättä ja odottamatta, oli Armian uran pelastus, tuossa joukkueessa ei ollut muuta varattu kuin 3-4 ketjun jarrupelaajan rooli, vaikka miehellä on kaikki kyvyt 1-2 ketjun taitopelaajaksi, sen lisäksi että on superhyvä AV pelaaja. Onnea Joppelle ja pikku Kotkalle, tulette pelaamaan pikapuolin samassa ketjussa jossa kolmantena lenkkinä tulee olemaan Domi, ketju tulee olemaan yksi änärin vaarallisimmista ja porilastenmarssi tulee tutuksi myös koko änärissä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio