VaLePa vei välieräsarjan katkolle

Yrjö KaresSastamala

VaLePa voitti miesten lentopalloliigan kolmannen välieräottelun Hurrikaani-Loimaata vastaan. Tulos oli keskiviikkona 3–0 (25–15, 25–18, 25–22) 1226 katsojan edessä.

Kotijoukkue nujersi vieraansa sekä hyvillä hyökkäyksillä että pitävällä torjuntapelillä. VaLePa johtaa nyt paras viidestä -ottelusarjaa voitoin 2–1. Paikka SM-finaaliin on katkolla VaLePalle perjantaina Hurrikaanin kotikentällä Loimaalla.

Suurin ero joukkueiden välillä keskiviikkona oli hakkuripelissä. Jesus Chourio onnistui ratkaisuissaan ja iski VaLePalle terävästi pisteitä, yhteensä 17.

Hurrikaanin Mohamed Alhachdadi jäi kahdessa ensimmäisessä erässä jopa miinukselle.

VaLePan muita sankareita olivat mainiosti peliä rakentanut Mikko Esko ja luottolaituri Olli Kunnari.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio