Tomi-Pekka Heikkilä ampui maailmanmestariksi – Heikki Lähdekorpi 21:s

STTChangwon

Tomi-Pekka Heikkilä ampui maailmanmestariksi kymmenen metrin liikkuvan maalin sekajuoksussa Etelä-Korean Changwonissa. Heikkilä ampui 20+20 laukauksen sarjoillaan 388 pistettä (194+194), mikä on hänen paras sekajuoksutuloksensa kahteen vuoteen ja jää vain pisteen hänen ennätyksestään.

– Tämä oli viimeinen maajoukkuekilpailuni, ellen sitten kotona tule jollain ihmeen kaupalla toisiin ajatuksiin, Heikkilä kertoi Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.

Puolan Lukasz Czapla sijoittui toiseksi (386) ja MM-pronssi meni Venäjän Mihail Azarenkolle (385). Suomen Krister Holmberg oli 20:s (373) ja Satakunnan Ampujia edustava Heikki Lähdekorpi 21:s (372).

Heikkilä johti kilpailua jo ensimmäisten 20 laukauksen jälkeen.

– Kyllä muut saavat ampua lujaa, jos meinaavat ohi mennä. Eipä ainakaan jää huono maku suuhun siitä, että olisin ampunut huonosti, Heikkilä sanoi heti kilpailunsa päätyttyä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio