Jääkiekko

Tiistaina se alkaa! Aiemmat kohtaamiset ovat olleet Ässien juhlaa – katso millä tyylillä Lukko kaatui 90-luvun pudotuspeleissä

Pertti Lahtinen
Tiistaina se alkaa! Aiemmat kohtaamiset ovat olleet Ässien juhlaa – katso millä tyylillä Lukko kaatui 90-luvun pudotuspeleissä

Ässien fanit ovat saaneet tuulettaa satakuntalaisjoukkueiden aiemmissa pudotuspelikohtaamisissa.

Pasi Mattila

Ässät ja Lukko eivät ole pudotuspeleissä juuri kohdanneet, sillä ennen tiistaina alkavaa ottelusarjaa kohtaamisia on vain kahdelta keväältä ja pelattuja ottelujakin vain kolme.

Ensimmäisen kerran satakuntalaiset olivat vastakkain keväällä 1992 paras kolmesta -mallilla pelatuissa puolivälierissä.

Lukko lähti tuohon sarjaan suosikkina, mutta Ässät haki voiton Raumalta, piti samasta linjasta kiinni myös kotiottelussaan ja eteni välieriin.

Puolivälieräsarjan maalikoosteet

Toisen kerran joukkueet kohtasivat keväisissä taistoissa kolme vuotta myöhemmin keväällä 1995. Silloin pelattiinkin jo mitalista, kun Äijänsuon jäähalli täyttyi ääriään myöten seuraamaan maakunnan sisäistä taistoa SM-pronssista.

Ässät oli jälleen selvästi parempi ja nappasi himmeimmät mitalit selvällä 3–0-voitolla.

Vuoden 1995 pronssiottelun maalikooste


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • RaumanUkko

    Ässille hyvää kesälomaa.
    Pelit jatkuvat Raumalla.Tervetuloa katsomaan playoff jääkiekkoa Raumalle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio