Jääkiekko

Tekeekö Salmio hattutempun kotiotteluiden avausmaaleissa? – Veikkaa ja voita liput Ässien seuraavaan kotipeliin!

Kari Mankonen
Tekeekö Salmio hattutempun kotiotteluiden avausmaaleissa? – Veikkaa ja voita liput Ässien seuraavaan kotipeliin!

Mikko Salmio on virnistänyt tällä kaudella maalin merkiksi jo seitsemän kertaa. Kahdessa edellisessä kotipelissä hän on vastannut patapaitojen avausmaalista.

Satakunnan KansaPori

Avausmaaliveikkauksessa arvuutellaan Ässien avausmaalin tekijää ja osuman syntymäaikaa kauden kaikissa kotipeleissä. Lähimmäksi oikeaa vastausta pääsevä veikkaaja palkitaan jokaisella kerralla kahdella istumapaikkalipulla Ässien seuraavaan kotipeliin.

Nyt veikataan, kuka onnistuu ensimmäisenä maalinteossa lauantain kotiottelussa TPS:aa vastaan. Veikkauksessa painotetaan oikean maalintekijän nimeä. Jos oikeita arvauksia on useampia kuin yksi, on voittaja se, joka saa minuuttilukeman lähimmäksi oikeaa. Voittaja arvotaan, mikäli löytyy useampi täysin oikea vastaus.

Kahdessa edellisessä kotipelissä Ässien maalihanat on avannut Mikko Salmio. Tiistaina Sportia vastaan Salmio osui ajassa 6.13.

Maalintekijän nimi meni oikein 16 veikkauksessa, mutta täsmälleen oikeaa aikahaarukkaa kukaan ei löytänyt. Kolme veikkaaja pääsi lähimpään (5.01–6.00) kategoriaan. Heistä arpaonni suosi Jouko Saloa. Salo voitti siis liput lauantain TPS-otteluun.

Veikkauksen peliaika päättyy ottelun alkaessa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio