Jääkiekko

Tampa Bay kiinnitti pisterohmunsa kahdeksaksi lisävuodeksi – sopimuksen arvo on 76 miljoonaa dollaria

STTTampa Bay

Jääkiekon NHL:ssä pelaava Tampa Bay Lightning teki kahdeksan vuoden jatkosopimuksen venäläishyökkääjä Nikita Kutsherovin kanssa. Uusi sopimus ulottuu kauden 2026–2027 loppuun saakka ja sen yhteisarvo on 76 miljoonaa Yhdysvaltojen dollaria.

Hänellä on yksi vuosi jäljellä entistä sopimusta, ja uusi sopimus alkaa kaudesta 2019–2020.

–  Olen todella kiitollinen tämän sopimuksen allekirjoittamisesta, ja että voin jatkaa seurassa vielä kahdeksan vuotta lisää, Kutsherov, 25, sanoi Tampa Bayn verkkosivuilla.

Laitahyökkääjä teki viime kaudella runkosarjassa pisteet 39+61=100. Hän oli pistepörssin kolmas, syöttöpörssin kuudes ja jaetulla yhdeksännellä sijalla maalipörssissä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio