Junioreiden päätourin finaali kerää nuorten parhaimmiston viikonloppuna Poriin. Hyvään kuntoon viritetyllä Kalafornian kentällä pelataan 21-vuotiaiden sarjassa 54 reikää.

Finnish Junior Tourin finaalissa on mukana yhteensä 78 pelaajaa. Mukana on myös ennätyksellinen määrä PGK:n omia junioreita. PGK:ta edustavat Aleksi Linden, Kasper Honkanen, Lauri Kotka, Juho Kuusisto ja Adeliina Virtanen. Muista Satakunnan seuroista on mukana Nakkilan Leevi Karinmäki.

FJT:n rankingin kärkikolmikko on kokonaisuudessaan mukana: Veeti Mähönen Peuramaalta, Eemeli Järvinen Nurmijärveltä ja Elias Haavisto Kymen Golfista. PGK:n Aleksi Lindenin sijoitus on rankingissa ennen finaalia sija 13. Naisten kärkikolmikosta mukana on rankingin kakkonen Erika Danielsson Sarfikista.

Lauantaina ensimmäiselle kierrokselle startataan kello 8. Toinen kierros alkaa kello 13. Sunnuntaina pelataan kello 8 alkaen. Lähdöt teeltä 1 ja 10, pelattava kenttä on Suisto + Joki, par 72, mittaa valkoiselta 6 053 metriä ja siniseltä 5 229 metriä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio