Suomen miesampujille kolmoisvoitto liikkuvassa maalissa Tshekin gp-kisoissa

Satakunnan Kansa

Suomi otti komean kolmoisvoiton miesten 50 metrin liikkuvan maalin 60 ls kilpailussa ampumaurheilun kansainvälisessä GP Liberation -kilpailussa Tshekin Pilsenissä. Tomi-Pekka Heikkilä (Kymppi 64) ja Heikki Lähdekorpi (Satakunnan Ampujat) ampuivat tuloksen 590 ja Etelä-Saimaan Ampujien Topi Hulkkonen tähtäsi 589 pistettä.

– Voittaja jäi ratkaisematta, kun kotimatka kutsui, valmentaja Ville Häyrinen kertoi.

Suomi otti voiton myös joukkuekilpailussa. Joukkueessa ampui Heikkilän ja Lähdekorven lisäksi Krister Holmberg (Raseborgs Skyttar). Kahdeksanneksi sijoittuneen Holmbergin tulos oli 582. Suomi voitti Ruotsin 12 pisteellä (1762–1750).

Liberation GP järjestettiin jo 49. kerran. Kilpailuun osallistui 712 urheiluampujaa, jotka edustivat 35 maata. Suomalaisia oli mukana 27.

Liikkuvan maalin ampujat kilpailevat seuraavaksi Ranskan Lingolsheimissä kahden viikon kuluttua.

Inka Havukainen voitti naisten pienoiskiväärin makuuasennon kisan SE-tuloksella ja Annika Sihvonen oli kolmas.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio