Kurvi ulvoo

SK:n historian ensimmäinen podcast ottaa Ässät suurennuslasin alle – maalivahtivalmentaja paljastaa yllättävät syyt Bernardin ja Kiviahon viime kauden haparointiin

SK:n historian ensimmäinen podcast ottaa Ässät suurennuslasin alle – maalivahtivalmentaja paljastaa yllättävät syyt Bernardin ja Kiviahon viime kauden haparointiin
Satakunnan KansaPori

Satakunnan Kansan historian ensimmäisessä podcastissa paneudutaan tulevan kauden Ässiin. Podcastin vakioäänet, urheilutoimittajat Harri Laiho ja Juha Luotola sekä vapaa toimittaja Timo Riihentupa perkaavat perusteellisesti Ässien lähtökohdat perjantaina alkavaan jääkiekon liigakauteen. Podcastissa ääneen pääsevät myös Ässien maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl, kapteeni Tommi Taimi ja päävalmentaja Mikael Kotkaniemi. Podcast sisältää paljastuksia, yllätyksiä, analyysejä ja paljon uutta tietoa kauden alla.

Tästä pääset kuuntelemaan Satakunnan Kansan ensimmäisen podcastin

Jos alla oleva soitin ei toimi laitteessasi, kokeile artikkelin alareunassa olevaa harmaata soitinta.

Kurvi ulvoo on Satakunnan Kansan uusi lätkäpodcast, jossa tartutaan puheenaiheisiin ja päivitetään Ässien sekä koko Liigan tilannetta ympäri kiekkokauden.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Mitä näitä selittelemään sentterit ja maalivahdit on liigan heikoimmat ässien joukkuees ,muut höpinät on turhaa sanahelinää .sijat 11-15 on realismia se on fakta piste .

  • Nimetön

    Mukavaa höpinää, tätä oli kiva kuunnella.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio