Räikkösen ja Bottaksen paljonpuhuva valokuva leviää somessa: Nyt on niin suomalaista kuin voi olla

GEOFF CADDICK / EPA
Räikkösen ja Bottaksen paljonpuhuva valokuva leviää somessa: Nyt on niin suomalaista kuin voi olla

Brittiläinen Lewis Hamilton (keskellä) voitti, mutta suomalaisilla Valtteri Bottaksella ja Kimi Räikkösellä oli myös hieno päivä.

Anu Leena Koskinen

Molemmat suomalaiset nousivat palkintopallille formula ykkösten Britannian osakilpailussa. Valtteri Bottas tuli toiseksi ja Kimi Räikkönen rengasrikosta huolimatta taisteli kolmanneksi.

F1-sarja jakoi kuvan suomalaisista kuljettajista Twitter-tililleen.

Kuva on paljonpuhuva. Siinä Bottas ja Räikkönen odottavat voittaja Lewis Hamiltonin saapumista.

Molemmat suomalaismiehet tuijottavat hiljaa kaukaisuuteen ja katsovat eri nurkkiin. Tunnelma on käsin kosketeltava ja tavoittaa jotain suomalaisuudesta. Ei turhaa puhumista tai riehakkuutta menestyksenkään keskellä.

Kuvasta kertoi ensin MTV.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Todellisuudessa kyse on siitä että he eivät ole kavereita keskenään. Hyvin tyypillistä että suomalaiset ei tule keskenään toimeen. Se on tyypillistä suomalaisuutta.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio