Jääkiekko

Puolustustaistelu toi pisteet A-Ässille: Tammi viimeisteli, Kiviluoma torjui kaiken – katso pelin kohokohdat videolta

Juhani LiuhalaPori

Ässien A-nuorten suoritus perjantaina ei ollut paras mahdollinen, mutta tulos oli hyvä. Voitto tuli niukimmalla mahdollisella tavalla.

KooKoo kaatui Porissa 1–0 (1–0, 0–0, 0–0). Ainoan maalin teki jo noin parin minuutin kohdalla onnistunut Valtteri Tammi.

–Löysimme tyylin voittaa. Se oli tärkeintä, vaikkei esitys kauttaaltaan parasta pelaamistamme ollutkaan. Hyökkäyspäässä ei kauheasti päästy loistamaan, vaan olimme paljon puolustuskannalla. Siellä uhrauduttiin ja tehtiin hienosti töitä, valmentaja Jere Härkälä näki.

Ässien ykköspelaaja oli nollapelissään komeat 35 kertaa torjunut Kalle Kiviluoma. Varsinkin toisessa erässä hän oli erinomainen, ottaen peräti 18 koppia. Vaikka torjuntamäärä oli iso, suurin osa vedoista ei tullut parhaalta sektorilta, vaan sen ulkopuolelta.

–Kiviluoma oli tietysti erittäin hyvä, kuten maalivahdin on aina oltava saavuttaakseen nollapelin. Saimme silti puolustettua vedot ykkössektorilta aika hyvin pois. Ei siitä ihan parhaalta tontilta tullut montaakaan paikkaa, vaikka laukauksia aika paljon maaliamme kohti lauottiin, Härkälä totesi.

–Pitää olla muutenkin tyytyväinen tulokseen, sillä meillä on ollut kokoonpanon kanssa aika repaleista viime aikoina. Pelaajia on ollut paljon pois ja nytkin jouduimme pelaamaan vajaamiehisinä.

A-Ässien urakka jatkuu nopeasti. Seuraavan kerran joukkue on tulessa jo lauantaina kello 13 Jyväskylässä JYPia vastaan. Valmistautumisaikaa ei siis liiaksi jää.

Katso pelin huippukohdat videolta

 


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Hienoa A nuoret, mitali vauhdissa ollaan

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio